Laden reviews...
85 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Consegna veloce e alta qualità dei prodotti. Molti apprezzano la varietà di rivestimenti e l'assistenza clienti disponibile. Alcune recensioni menzionano ritardi e problemi di riempimento, ma l'impressione complessiva è positiva.
Dessy
HELLEVOETSLUIS
Had een kleine aanmerking, is meteen opgelost. Super service!
Sjoerd
Drachten
Jeff, was ook gelukkig met de snoepjes die erbij zaten. Merci.
Carine
Ranst
De volgende dag geleverd, echt top! De velvet rib hoes is top!
7 March 2021
Saskia
Soest
Onze boxer doet heel onwennig omdat het bed gevuld is met kleine bolletjes. De vorige hadden een dikke stoffen vulling. Voor hij gaat liggen draait hij enkele keren rond. Daarbij verliest hij telkens zijn evenwicht ... We gaan ervan uit dat het op termijn wel zal wennen ...
7 March 2021
Nicolas Cappelle
Izegem
Snelle levering en mooi afgewerkt overtrek.
J.S.
Hoek van Holland
Goede service, bestelling snel binnen en goed verpakt.
Jeannette
Rotterdam
Hoes besteld deze voldeed aan onze verwachting, snelle levering..
Daniëlle
Anna Paulowna
Hondenkussen was een cadeau. Voldoet helemaal aan de verwachtingen.
Henny
Brielle.
Mooi kussen waar de honden graag op liggen, blijft ook goed
Bert
Ter Apel
Snel geleverd met 1 dag. Leren hondenlijn is van goede kwaliteit en ligt lekker in de hand.
4 March 2021
Rob
Lengel
Het hondenbed zakt nogal erg in. Had beter gevuld moeten zijn. Mijn hond is 24 kg bij het L formaat dus dat zou passend zijn.
Beveelt niet aan
4 March 2021
Marleen
Wijk bij Duurstede
Goede communicatie
A
Beverwijk
Ik werd benaderd ivm een bestelling on te checken of het wel klopte. Dat vind ik dienstverlening helemaal perfect.
Ineke
Venlo
Super snelle levering, de hond is heel blij met de kussen, en er zaten ook een zakje koekjes bij, super aardig en me hond was er heel blij mee, ook al kijk hij niet zo blij op de foto hahaha. Een goede service ook, alles gelijk goed geregeld. Wij zijn heel tevreden.
Scs
Woerden
Heb nieuwe vulling besteld. Werd sneller geleverd dan verwacht en het product is prima, maar dat wist ik al!
Yvette
Itrecht
Nu kussen die volgens mij minder gevuld zijn. Jammer, Gr riet
28 February 2021
Wim
De meern Utrecht
Prima product (hondenkussen) en snel geleverd.
Fembo
Rotterdam
Het kussen is groot genoeg voor onze hond (Husky) en ligt er heel graag op. Was in het begin zoeken hoe hij er op moest en hem het beste kon leggen. Kussen op zijn eigen voelt heel kwalitatief aan, dus heel tevreden.
Kevin
Gentbrugge
Supersnel mijn hondenbed in huis! Graag tot een volgende keer
Geja
Dronten
Het hondenkussen werd snel geleverd. We hadden een medium gekozen voor onze Beagle en het kussen is iets aan de grote kant. Onze katten liggen er ook vaak in dus we zijn tevreden met het kussen.
Natasja
Gouda
Ik had in augustus 2020 2 hoesen gekocht voor de kussens van mijn 2 honden maar deze hadden niet de kwaliteit die in gewend ben bij Dog's Companion. En had er echt spijt van. Ik heb een email gestuurd naar Dog's Companion en ik mocht 2 nieuwe hoezen uit zoeken naar keus. Wat een geweldige service bedankt Dog's Companion. Met de vriendelijke groeten Gea Neeteson van der Pauw
23 February 2021
Gea
Hilversum
We hebben een zelfde hoes ooit gekocht voor onze eerste boxer. 10 jaar geworden. Twee niet. En nu is onze hond bijna 7. En die hoes van toen functioneert nog.
23 February 2021
A. E. M.
Nij beets
De hondenbedden met korrelvulling zijn heel handig en degelijk, maar niet voor elke hond geschikt. Mijn oudere hond ligt i v m stramme poten liever op een vlakke matras met een kussen onder haar hoofd. Mijn andere jonge hond vindt dit bed wel heerlijk.lekker stampen en een kuil maken en daar dan languit op je rug in gaan liggen.
22 February 2021
Renée