Pluspunten
Wat een top product is dit. Wij kopen geen ander hondenkussen meer dan alleen van dit bedrijf. De prijs meer dan waard.
Pluspunten
Uitstekende communicatie Snelle levering
Pluspunten
De site is overzichtelijk en het bestellen gaat makkelijk. Je krijgt wat je besteld, keurig ingepakt. Mijn bestelling is heel vlug geleverd en voldoet aan mijn verwachting.
VerbeterpuntenGeen, doe zo verder.
Pluspunten
Snelle levering, prachtig product!
Pluspunten
Mooie hondenkussen in verschillende stijlen. Voor ieder wat wils.
Pluspunten
Was gezegf 2 a 3 dagen levertijd. Bleek de volgende dag al binnen.
Pluspunten
Product wordt snel geleverd en is goed ingepakt. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden over de levering.
Pluspunten
Ik heb in meer dan 10 jaar echt geen klachten over deze firma . Ze hebben goede producten en kunnen goed samen werken met de klanten. Heel vriendelijke mensen die steeds klaar staan .
VerbeterpuntenIk vind het goed zo
Pluspunten
De levering op de eerstvolgende werkdag kwam mij niet goed uit en toen is het pakket na overleg een dag later verstuurd, zodat ik het pakket zelf aan kon nemen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
SUPERSNELLE LEVERING
Pluspunten
Prettige website,snelle levering en aardige attentie voor mijn viervoeter
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit van de produkten,hebben nu het derde bed besteld.De vorige twee doen nog altijd dienst en zijn nu reeds 8 jaar oud.We gebruiken er één voor buiten en 2 voor binnen.Had een probleempje met de bestelling te mailen maar na contact was dat 's anderendaags al opgelost.
VerbeterpuntenDoe zo verder!
Pluspunten
mooie kussens! De levertijd was iets langer omdat wij 2 kussens besteld hadden maar maar bij het inpakken zagen ze dat de kleuren verschilde. Daarom werden ze opnieuw gemaakt zodat de kussen allebei de zelfde kleur hadden. Daarna werden ze keurig op de afgesproken dag geleverd. Mooie kwaliteit kussens waar de honden en kat graag op liggen!
Minervum 7382
4817ZH Breda
Dog's Companion (hondenbed.nl) is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar toonaangevend is in kwalitatief hoogwaardige hondenkussens. Deze worden in eigen atelier vervaardigd. Door de grote keuze uit kleuren en stofsoorten die veelal uit voorraad leverbaar is kan het hondenkussen perfect op uw interieur worden aangepast. Sinds enkele jaren verkopen we ook hele mooie leren hondenriemen en halsbanden. Op werkdagen vóór 15:00u besteld is de volgende dag in huis!