op de website ingevuld: bezorging op zaterdag, maar bestelling werd op vrijdag gebracht
Pluspunten
Zeer goed kwaliteit, zelfs na het wassen krimpt de hoes niet!
VerbeterpuntenMisschien een losse hoes die resisteert aan steeds bijtende pups? In leder? Dit is gemakkelijk te reinigen zonder wasmachine
Pluspunten
Mijn beoordeling zegt al genoeg.
VerbeterpuntenBeetje goedkoper worden :-)
Pluspunten
Kussen ziet er goed uit, goede kwaliteit hoes.
VerbeterpuntenDe hond wil er nog niet op liggen, dus ik moet er nog mee aan de slag. Als ik er niet uit kom dan laat ik het weten.
Pluspunten
super snelle levering
Verbeterpuntenzou het zo niet weten
Pluspunten
Goede aflevering, bv. extra clip v afsluiten verpakking, zeer goede kwaliteit, blijft jaren goed, snelle levering
VerbeterpuntenGeen, tevreden
Pluspunten
Snelle verzending, goed verpakt, top kwaliteit hoes!
een zak extra korrels met de aankoop van het hondenbed
Minervum 7382
4817ZH Breda
Dog's Companion (hondenbed.nl) is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar toonaangevend is in kwalitatief hoogwaardige hondenkussens. Deze worden in eigen atelier vervaardigd. Door de grote keuze uit kleuren en stofsoorten die veelal uit voorraad leverbaar is kan het hondenkussen perfect op uw interieur worden aangepast. Sinds enkele jaren verkopen we ook hele mooie leren hondenriemen en halsbanden. Op werkdagen vóór 15:00u besteld is de volgende dag in huis!