Pluspunten
perfecte levering ook goed op tijdsafspraak. Netjes verpakt!! Goed bezig!
betalen met Ideal lukte niet, misschien een eenmalig probleempje maar als het structureel is wel aan te bevelen dit te verbeteren
Pluspunten
Snelle levering, goede producten wij zijn vaste klant:)
VerbeterpuntenMag iets goedkoper. Maar verder goed bezig!
Pluspunten
Geweldig kussen onze Franse bullen willen niets anders! Een ander merk kussen willen ze helemaal niet op ze weigeren!! Top levering en prim kwaliteit!!
Pluspunten
Snelle levering, groot assortiment (veel keus)
VerbeterpuntenHet enige wat wij jammer vinden is dat het hondenbed erg matig gevuld is. Er hadden echt meer balletjes in gemoeten naar ons idee...
Pluspunten
snelle communicatie, vlotte levering
VerbeterpuntenIBAN nummer doorgeven! Volgend jaar maart werkt uw rekeningnummer niet meer... Duidelijke omschrijving omtrent product.
Pluspunten
leuke en mooie nieuwe kussens
VerbeterpuntenWij wouden een nieuwe hoes en nieuwe vulling te bestellen, maar het was in dit geval voordeliger om een complete nieuw kussen te bestellen. toch raar.
Pluspunten
Kwaliteit product
VerbeterpuntenVerpakking beter verzorgen. Het was dun plastic en zat vol scheurtjes.
Pluspunten
Snelle levering, we waren al lang op zoek naar de korreltjeskussens omdat de honden er zo heerlijk in kunnen wegkruipen maar moeilijk te vinden tot we bij u uitkwamen. Veel keuze, geweldig!
VerbeterpuntenDe kussens zijn te dik, onze honden(dalmatiers) lagen er boven op, we hebben uit ieder kussen een vuilniszak bolletjes gehaald. Die zijn nu reserve voor als het ligbed gaat "inzakken"
Pluspunten
Pluspunten
Goed behandeld na een eerste foute bestelling Adequaat opgelost
Pluspunten
op het eerste gezicht een super kussen. Natuurlijk moet de tijd leren hoe het blijft.
Kaartje of briefje met veel plezier met U aankoop etc.
Pluspunten
tot nu toe nog prima
Verbeterpuntengeen idee nog
Pluspunten
Prachtig hondenkussen, in een mooie moderne lime kleur, lekker zacht en toch stevig!
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit Luxe uitstraling Betaalbaar
Pluspunten
Komen afspraken direct na. Snelle levering. Klantvriendelijk en oplossingsgericht. Telefonisch goed te bereiken voor vragen en ook hier zeer vriendelijk.
Pluspunten
Heel goed geholpen. Een besteld product was per abuis niet meer op voorraad. Nette mail met geboden alternatief. Snelle levering, prima en vriendelijke service. En de producten zijn kwalitatief ook nog eens goed, en daarnaast mooi! Top!
VerbeterpuntenDe losse hoezen vind ik in verhouding vrij prijzig.
Minervum 7382
4817ZH Breda
Dog's Companion (hondenbed.nl) is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar toonaangevend is in kwalitatief hoogwaardige hondenkussens. Deze worden in eigen atelier vervaardigd. Door de grote keuze uit kleuren en stofsoorten die veelal uit voorraad leverbaar is kan het hondenkussen perfect op uw interieur worden aangepast. Sinds enkele jaren verkopen we ook hele mooie leren hondenriemen en halsbanden. Op werkdagen vóór 15:00u besteld is de volgende dag in huis!