Misschien schotten in de vulling, dan blijft het bed stabieler, nu kan je hem echt als zitzak gebruiken.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke internetsite!
Verbeterpuntenn.v.t.
Nvt
Ik heb gebeld voor info en degene die ik aan de telefoon had wist nog niet eens hoe groot ons ras (Engelse Bulldog) was. Raar als je hondenkussens verkoopt dat je niet eens weet hoe verschillende hondenrassen eruit zien.
Pluspunten
Door de super solden toch zulk een kussen kunnen kopen met extra hoes.
VerbeterpuntenKussen was reeds gevuld, misschien teveel bolletjes in?? Deel in zak bijleveren was beter geweest?? eerste hond en eerste kussen. Omdat wel snel zakt en dan kan je bijvullen. Overtrekken zijn erg duur om extra bij te bestellen voor als er eentje in de was is, jammer.
Pluspunten
Zeer comfortabel kussen.
VerbeterpuntenPrijs wat lager?
bezorgen in overleg, moest nu het bed 20 km bij mij vandaan ophalen,
Pluspunten
Mooie website, uitstekende spullen. goede service, snelle levering.
Pluspunten
Een mooi degelijk product, top kwaliteit.
VerbeterpuntenAflevertijd zichtbaar maken voor klant. (Op welk tijdstip van de dag de levering plaats vindt.)
Pluspunten
Snelle levering + kleine attentie voor de hond bijgevoegd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede nazorg ivm foute levertijd
VerbeterpuntenDe op donderdag geplaatste bestelling zou zaterdag geleverd worden, dit werd helaas pas maandagochtend. Denk dat dit probleem ligt bij DHL
Pluspunten
zeer snelle levertijd
Pluspunten
de koekjes waren een leuke verrassing waar Dwyn erg van genoten heeft.
VerbeterpuntenIk vindt het jammer dat dit kussen niet meer in taupe te verkrijgen is in zijn maat. Dan had ik meteen ook een kussen voor hem in de woonkamer gehad.