Pluspunten
Heb al jaren een hondenbed bevalt heel goed. Nu weer hoezen besteld. De vuilafstotende, zijn bij na niet af te krijgen super.
VerbeterpuntenHad Kortingscode ingevuld, maar geen korting gekregen. Besteld via internet.
Pluspunten
kussens zien er goed uit even afwachten of ze mooi blijven in de was.
Verbeterpuntende omschrijving van de kleur kan beter
Pluspunten
De kussens lijken onverslijtbaar! Onze honden hebben ze al 6 en 4,5 jaar.
Pluspunten
Snelle levering. Dat wat je ziet op de foto van de site is hetzelfde als wat je krijgt.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle levering van kwaliteitsproduct
VerbeterpuntenPrijs is naar verhouding aan de dure kant.
Pluspunten
Snel bezorgd. Groot assortiment.
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke website Jullie doen wat jullie beloven Prima klantenservice
Pluspunten
ga zo door!! Leuke overzichtelijke site.
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Prachtige hoezen, supersnelle levering, bedankt!
Pluspunten
Ik had een XL-hondenbed besteld en deze werd de dag erna al geleverd. Super mooi, goede kwaliteit, maar helaas wilde onze hond er niets van weten. Jammer ! Contact opgenomen, en ik mocht 'm gewoon (zonder gezeur) weer terugbrengen. Dat noem ik nog eens service !
VerbeterpuntenGeen !
Pluspunten
Zeer mooi hondenkussen, waar onze hond gelijk dol op was. Hij is er niet vanaf te slaan:-)
Pluspunten
n.v.t.
Verbeterpuntenn.v.t.