Pluspunten
De snelle levering Als je twijfelt kun kleur staaltjes aan vragen
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ik had gebeld het kussen was te klein en we hadden snel een ander kussen erg fijn,bedankt voor de snelle service
Pluspunten
Snelle levering / vrij correcte info op internet site
VerbeterpuntenKwaliteit afwerking is naar beneden gegaan / stof mag sterker
Pluspunten
Stof is stevig. Goede bínnenhoes. Snelle levering.
VerbeterpuntenMijn grote mand had veel te weinig vulling. Zeker na verloop van tijd zakken de bolletjes wat in en bleef er weinig van over. Ik heb er heel veel vulling bij moeten doen anders lag m'n weimaraner op de grond.
Pluspunten
Afhandeling van de bestelling. Levering prima en snel.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
kwaliteit goed en de hond is er blij mee.... De hoezen die ik voorheen besteld heb gingen alleen erg snel stuk, gaten erin door graven en bijten vd hond. Binnenhoes was nu echt op en meermalen door mij gemaakt maar het was nu echt versleten.
VerbeterpuntenTNT leverde een dag te laat en de track en trace werd er de volgende dag op aangepast. Er stond dat de zending vertraging had opgelopen en vrijdag ipv woensdag zou worden geleverd. Kwamen ze toch nog donderdag? Klopte dus allemaal niet met elkaar.
Pluspunten
Bijzonder prettig kussen. Hondje ligt er graag op. Kan het iedereen aan bevelen.
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
Dit is al ons 2e kussen en die bevalt super. Onze beagles vinden het geweldig. We hebben ook al een keer gewonnen met de fotowedstrijd. Echt iedereen aan te bevelen.
Pluspunten
duidelijke website snelle levertijd
Pluspunten
super service bij foutje!
Pluspunten
Goede website, overzichtelijk.
VerbeterpuntenVerkeerde kleur hoes gekregen dus dat kan echt niet natuurlijk..