Pluspunten
Super snelle levering. Ook ruiling zeer soepel en wederom directe levering.
Pluspunten
Sinds we het kussen in huis hebben is onze hond er helemaal weg van en kan hij niet meer zonder. De hoes is erg makkelijk te wassen en snel droog.
Pluspunten
dit is mijn eerste internet bestelling bij de Dog\'s Company
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super snelle service, veel aanbod en keurige aflevering!
Pluspunten
Overzichtelijke site, snelle levering
Pluspunten
Zeer snelle levering en goede communicatie mbt de levering van de bestelling
Verbeterpunten---
Pluspunten
Hele goede service en een superprodukt!
VerbeterpuntenNee hoor,ga vooral zo door
Pluspunten
Snelle levering, gemakkelijk via internet bestellen.
Pluspunten
Mooie producten, snelle levering, goede info op de website. Dat je staaltjes kunt aanvragen van de stoffen: erg mooi. Ik heb het gevoel dat de kwaliteit goed is (dat is knap, dat je \\\'n klant op afstand dat gevoel kunt geven). Of dit echt zo is, op de iets langere termijn, moet ik nog afwachten, mijn bestelling is net binnen.
VerbeterpuntenDe prijs van de producten is vrij hoog. Het zou aardig zijn als er ook een aantal kussens te bestellen was voor een bedrag rond de 25 euro, zodat een breder publiek ze zich kan veroorloven.
Pluspunten
goede service
VerbeterpuntenZakken navulling kleiner houden zo een inmense zak is echt heel onhandig. Die kleinere die er bij zaten waren veel handiger.
Pluspunten
Goed product. De honden zijn er gek op.
VerbeterpuntenDe prijs is dusdanig hoog dat het voor veel hondenliefhebbers niet haalbaar is.
Pluspunten
Pluspunten
Een duidelijke presentatie op hun website. Afspraken komen ze correct na, zeer snelle levering, goed verzorgd. Uitstekend produkt. Prijs mag altijd lager!!! Maar de stelling is wel dat je een goed produkt in huis haalt.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit
Pluspunten
Ben heel tevreden met mijn inmiddels vier hondenbedden en zes hoezen in diverse kleuren.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
snelle en keurige levering.
Verbeterpuntenhad graag gehoord dat ik duurder uit ben door kussen en hoes apart te bestellen. Gebeurde binnen twee dagen, had wel wat korting verwacht als vaste klant. Kwam door onverwachte overlijden van een van onze honden.
Pluspunten
Mooie, kwalitatief goede producten
Pluspunten
Groot assortiment en snelle levering
VerbeterpuntenNee