Pluspunten
Snelle levering van hoogwaardige producten
Pluspunten
Het zijn gewoon geweldige honde kussens. Kwaliteit voor goede prijs
Pluspunten
Goede producten en snelle levering. Ik heb enige tijd geleden ook een zwart hondenkussen besteld en nu heb ik dus een tweede besteld. Alleen heel jammer dat de kleur enorm afwijkt van mijn vorige kussen en deze.
Pluspunten
Duidelijke site en product- en prijsinformatie. Ook beschikbaarheid wordt goed aangegeven. Evenals levertijd. Goede, overzichtelijke website. Ruime keuze in het aanbod.
Pluspunten
Snel reageren op de mail als je een vraag hebt.
Pluspunten
Enige bedrijf dat hondenkussen levert die op hoge temperaturen te wassen zijn. Wel zo hygienisch!
Pluspunten
wat een nette en snelle levering. goed geïnformeerd over de status van de bestelling en een leuke attentie voor de hond is net het puntje op de i...
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Niks op aan te merken. Prima website, beloofde snelle service en kwaliteitsproducten.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer snelle levering en duidelijke communicatie
Pluspunten
Na bestelling gelijk bevestiging ontvangen. Zodra het pakket gereed staat idem. Een mail met een track en trace ontvangen en een snelle levering.
Pluspunten
goede producten, goede service
Verbeterpuntenproduct is erg duur
Pluspunten
Helaas door eigen fout verkeerde maat kussen besteld. XL nu terug gestuurd, hoop de maat L snel te ontvangen.
Pluspunten
Zeer duidelijke website. Makkelijk om te bestellen. Snelle levertijden.
VerbeterpuntenVervoerder Post NL ipv DPD.