Pluspunten

klant gericht

uhm geen

Pluspunten

prompte levering, duidelijke webshop.

Pluspunten

Goed advies, goede communicatie met klant, monteur weet wat hij doet, scherp geprijst, veel spullen op voorraad, gastvrij.

Nvt

Pluspunten

Kennis en behulpzaamheid

Iets breder assortiment zou in sommige gevallen prettig zijn.

Pluspunten

Snelle en kundige service!

Pluspunten

Erg gezellig en klantvriendelijk. Hebben een luisterend oor naar wens van de klant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Persoonlijke behandeling, servicegericht, groot assortiment, goede informatie, korte levertijden en scherpe prijzen.

Pluspunten

Goed verpakte matarialen en de levertijd was minder san aangegeven :), + een product wat niet veel hadden.

Pluspunten

verstand van zaken en snelle levering

Pluspunten

Ruim aanbod, Snelle levering uit voorraad, Ook een echt adres en dus ook af te halen Persoonlijk contact

Pluspunten

Je wordt goed en vriendelijk geholpen , en ze denken met je mee . TOP !

geen

Pluspunten

Blijf zo doorgaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk en prima service.

Realistische indicatie afgeven over levertijd van product.

Pluspunten

Je wordt aan de telefoon erg vriendelijk te woord gestaan. Ik had een HKS dumpvalve besteld en ondanks dat ze hem niet op voorraad hadden kreeg ik hem binnen een paar dagen thuis gestuurd. Ik kan Fine Line Imports zeker aanbevelen.

nee

Pluspunten

klanten informeren stand van zaken over bestelling Zeer snelle levering ondanks dat mijn bougie kabels handgemaakt zijn Zeer degelijke en makkelijke webshop

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goeie info/feedback, snelle levering

doe zo verder

Pluspunten

zeer vriendelijke mensen, ben er ontvangen met een drankje en een gezellige babbel.

doe zo verder

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het meedenken van de Fine Line: Nadat ik een order geplaatst had voor een motor revisie,werd ik netjes gebeld of ik een onderdeel niet vergeten zou zijn!!! Wat ind voor de hand zou liggen.

Pluspunten

Veel kennis, altijd goede kwaliteit, goede service!

Op t moment niets

Pluspunten

Snelle reactie na bestellen. Duidelijke melding wanneer je het poduct kan verwachten

Betere zoek functie voor onderdelen. Onderdelen kunnen zoeken aan de hand van type/chassisnummer

Pluspunten

snelle reactie op vragen

het zou mooi zijn als mark verhoeven gaat uitbreiden ,zodat er meer ecutek verkoop punten komen door heel nederland. nu is mark moeilijk te bereiken en, moet je een pokken eind rijden voor een ecutek .

Walmolenstraat 3335

1333 BZ Almere

Over Fine Line Imports

Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.