Fine Line imports gaat een stapje verder dan anderen, exceptionele dienstverlening om te zorgen dat je ook daadwerkelijk krijgt wat je wilt.

Veel ervaring en kennis

Prima geholpen, ik was nog op zoek naar een paar onderdelen, maar wist dezeniet te vinden. De eigenaar heeft mij op weg geholpen om de juiste onderdelen te vinden.

Prima after sales

Goed verpakt en snelle levering, meer moet het niet zijn.

Goed verpakt en snelle levering, meer moet het niet zijn.

Goed advies en levering volgens verwachting.

Goed advies en levering volgens verwachting. Ik beveel Fine Line Imports zeker aan.

Super snel en goede service!

Snelle levering, vervolgens een hele beleefde wijze van contact gehad en super net geholpen.

customer service was really good

the delivery worked excellently in finland.

snel, betrouwbaar en goedkoop.

Prima telefonisch contact gehad en vlot de spullen binnen gekregen. De Pedders ezi fit schokbrekers zijn uitstekend.

Super levering

Duidelijke communicatie, product was goed verpakt en werd netjes na 1 dag bezorgd. Er zat zelfs nog een kleine verrassing tegen de honger voor tijdens het monteren in de doos ;) Al met al super tevreden!

Hier ga ik zeker meer bestellen voor mijn project

Kundig personeel, meedenkend en straight to the point Bij voorkeur contact via de mail ipv bellen, wat begrijpelijk is.. Maar waren daar wel vlot en accuraat in, van bestelling tot levering.. Dikke pluim en een 10

correcte en snelle afhandeling

correcte en snelle afhandeling

Website goed , service ook goed

Full Xforce system aangeschaft , Kreeg later in de avond nog een email met daarin een aantal vragen deze beantwoord en een aantal dagen later mn uitlaat binnen. Top gedaan

Altijd goed geholpen

Word altijd goed geholpen

Super dienst!

Dat is niet de eerste keer ik bestel hier. Ze hebben een goed communicatie met klanten kwa advies.

Goede, snelle service

Ik zocht een specifieke brandstofpomp welke uit productie is gehaald en waarvan er veel replica pompen van ronddwalen. Fineline was een van de weinige bedrijven die er nog een op voorraad had en was zo vriendelijk om op de zelfde dag nog foto's op te sturen zodat ik zeker wist dat het om de juiste en een originele pomp ging.

Goed geregeld

Vlotte levering Voldoet aan het geen ik verwachtte Mijn zoon mocht het uitpakken en kwam snoepjes tegen heel leuk

Al jaren klant en tevreden

prima ervaring

snelle levering van wat ik heb besteld

uitstekend

Duidelijke site, vriendelijke email om de levertijd door te geven. Levering binnen de termijn.

overlegd met de klant, denkt mee.

Eerste bestelling bij FineLine

Klantgericht, super service en snelle levering. Alleen maar pluspunten.

Tip Top Zaak

Snelle levering en snelle reacties via de mail.

Snelle levering goede prijs.

Ik had me spullen eerder binnen dan de track and trace informatie . Was voor mij niet echt duidelijk dat de pakking en bouten bij de bestelde einddemper zat, ik kreeg dus meer als ik verwacht het had.

Behulpzaam & waardevol

Behulpzaam tijdens alle momenten vd dag, vakkennis en snel Verzonden.

Snelle reactie op bestelling,als het product in voorraad is,ook een snelle levering!

Walmolenstraat 3335

1333 BZ Almere

Over Fine Line Imports

Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.