Fijne site & snelle levering

Fijne, duidelijke site, snelle levering en goede support.

Producten zijn als omschreven

Helaas door mijn eigen fout passen de delen niet.

Levering volgens afspraak

heel tevreden

ik kende het bedrijf niet, maar toch maar besteld. Product was meteen verzonden, en heel snel in huis. Goeie kwaliteit en goede communicatie. aanrader dus

Snelle levering en goede producten

Bij mijn vraag werd ik ook goed geholpen!

Behulpzaam en snel geleverd

Ik moest speciale remblokken hebben voor mijn auto. Snelle levering en behulpzame klantenservice. Hier bestel ik de volgende keer weer!

Snel verzonden

top

vlotte bediening goed geholpen snelle levering van onderdelen

Factuur mist

1x geen factuur gekregen Laatste factuur was er wel maar dan 90graden gedraaid? Sommige onderdelen kunnen als poststuk verstuurd worden ipv pakketpost scheelt 8 euro oid per pakket.

Top levering en top service!

Goede service, heel blij met het mailcontact nadat bleek dat het gekozen product niet beschikbaar was. Een goed alternatief aangewezen gekregen.

Vlug geleverd zonder problemen

Vlug geleverd zonder problemen

Prima service vlot afgehandeld en snel opgestuurd.

Alles goed geregeld goeie telefonische ondersteuning en prima afhandeling. Kortom een aanrader!

vakkennis en bereid tot goede medewerking

uitstekend

Snel besteld , snel geleverd

Top blijf dit doen

Goed snel en makelijk snelle reacties top bedrijf

Goede prijs kwaliteit verhouding

Setje EBC Yellowstuff blokken besteld vanwege de goede prijs in vergelijking met andere shops. Binnen 2 weken rechtstreeks vanuit Engeland ontvangen.

Super meedenkend

Daar ik de verkeerde onderdelen besteld had maar door oplettendheid van jullie kant is alles goed gekomen.

Voorradig en snel

Die snoepjes hë? Hoefde ik thuis niet uit te leggen dat die spullen belangrijk waren.

Super service snelle levering

Ze Dachten dat het pakje was kwijtgeraakt want dat had de dhl gemeld en hadden al nieuw product ingepakt omdat ze niet dachten dat het was aangekomen. Ik had het toch ontvangen.

Goede service, snel geleverd

Na bestellen was het niet duidelijk hoe lang de verzending was. Dikke letters door de Brexit kan het langer duren, dus ging er vanuit dat het uit Engeland komt. Niks was minder waar, kwam gewoon uit Nederland, en werd volgende dag bezorgt. De Diverter doet ook wat het zou moeten doen, dus absoluut te vreden.

Snel en goed

Precies het juiste product en de volgende dag bezorgd.

product naar verwachting en omschrijving werd direct verzonden en snel ontvangen

GOEDE ERVARING

Goede service als altijd en altijd bereid om advies te geven

goede onderdelen en goede service klant gericht

zie boven genoemde

Walmolenstraat 3335

1333 BZ Almere

Over Fine Line Imports

Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.