gewoon goed

betrouwbaar en snelle levering,goed assortiment

Goede communicatie en snelle levering

Snelle service. Pakketje was de volgende dag binnen

Snelle service, duidelijke website. Daarbij is er veel kennis en kunde in huis om je vragen te beantwoorden. Top bedrijf!

Zeer tevreden!

Snelle levering, top communicatie en top producten! Zeer tevreden en een aanrader om er je spullen te bestellen!

Snelle levering en goed verpakt!

Zakje snoep die erbij zat was lekker

Prima after sales service

Een opmerking over geleverde producten werd heel serieus en naar tevredenheid afgedaan.

Goede service!

Toen ik via een kennis naar de website van fineline imports werd gestuurd vond ik al heel snel de ferodo ds2500 remblokken bij hun op de website. Normaal bestel ik deze via uk maar door brexit duurt dit lang en extra betalen... Toen ik een mailtje stuurde of deze remblokken in stock waren kreeg ik zeer snel antwoord binnen24-48u Toen ik de remblokken uiteindelijk bestelde waren zo ook binne 2-3 dagen afgeleverd bij mij thuis topservice

uitstekend

product snel geleverd en nog gebeld omdat het pickup point niet open was

correcte en snelle reactie + afhandeling

Snelle reactie op vragen Snelle levering Zijn behulpzaam

Goede en snelle communicatie gevolgd door snelle levering

Ik twijfelde over twee remmensets, op basis van het advies van David overgegaan tot het bestellen van een geheel andere set die beter aan mijn verwachting zou voldoen. Mijn vragen werden snel beantwoord en de producten werden na bestellen vervolgens snel geleverd.

Super !!!

Netjes optijd

Snelle correcte levering.

Ik bestel hier Hawk remblokken voor mijn circuitspeeltjes, snelle correcte levering.

Ik ben zeer tevreden over fine line imports. Ze Leveren zoals ze zeggen.

alles vlot geleverd en netjes gemeld wanneer er geleverd wordt

Zoals altijd. Perfect

Zeer tevreden vriendelijk en snel

Top mensen die doen wat ze beloven.

Netjes geholpen, had een setje remblokken besteld welke vertraagd waren door de brexit je en Corona. Werd continu op de hoogte gehouden, uiteindelijk samen gekozen voor een andere set remblokken die wel snel leverbaar waren. Ga zo door!

Goede website,, snelle verzending,, en zakje haribo was wel het laatste wat je erbij verwacht..

Had de pakkingen iets dikker verwacht maar het zakje haribo was hylarisch..

Wisselende ervaring

Eerder als eens besteld en dat liep allemaal prima. Recentelijk wat ARP boutjes besteld en levering duurde vrij lang, maar dat lag aan ARP, niet aan FineLine. Ik ben regelmatig geïnformeerd over de voortgang van de bestelling en dat was prima.

Snel levering ondanks niet voorradig.

Produkt was niet voorradig, om onnodige wachttijd te voorkomen hebben ze er voor gezorgd dat het rechtstreeks via de importeur verzonden werd. Supersnelle levering..

Alles snel en correct geleverd.

Al snel werd ik geïnformeerd over een onderdeel dat niet op stock was en hoelang ik moest wachten. Ik besloot om het onderdeel te annuleren. Al spoedig werd dit onderdeel terug betaald en werd de rest van mijn bestelling verzonden. Ik ben zeer tevreden over de vlotte verwerking van dit alles. Hier zal ik in de toekomst zeker bestellen.

Betere service gaat u niet vinden!

Al meer dan 9 jaar ben ik klant bij Fineline-Imports en nog altijd naar 110% tevredenheid. Er zijn nog maar enkele bedrijven in Nederland die op gebied van specifieke hoge kwaliteit auto materialen, deskundigheid en advies hun dienstverlening voorzien. Fineline-Imports hoort in dit rijtje thuis. Nog nooit ben ik teleurgesteld of is er iets tegen gevallen. En al zou dit gebeuren, dan weet ik zeker dat dit keurig opgelost zou worden. Er wordt namelijk altijd open en eerlijk gecommuniceerd door de eigenaren. Dan weet je waar je aan toe bent, dat is wel zo prettig, maar gebeurt elders vaak genoeg niet zo. Top, Fineline-Imports!

Snelle levering, goed verpakt & vriendelijk personeel. Wat meer heeft u nodig?

Top product. Snelle verzending en goede service.

Na een gfb dv+ besteld te hebben was deze binnen een dag al binnen. Helaas bleek hij niet op mijn auto te passen. Na mail contact werd duidelijk welke dv+ voor mijn auto was en ook deze werd razendsnel toe gestuurd nadat de oude retour was. De fabrikant zelf kwam pas later met het antwoord dat ik inderdaad een andere dv+ moest hebben maar toen waren de mensen van fineline ze al lang voor.

Walmolenstraat 3335

1333 BZ Almere

Over Fine Line Imports

Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.