Zeer goede technische support!

Telefonisch zeer goede support gekregen en alle producten netjes op tijd geleverd. Een dikke 10!

Snelle service aan een goede prijs

Mijn remblokken waren in enkele werkdagen aan huis geleverd en ik was aangenaam verrast toen ik een zakje snoep erbij vond, niet alleen de auto’s worden verwend. Top service!

Super product en snelle levering

Super product en zeer snelle levering. Achteraf support zeer goed

vertrouwde kwaliteit

Zelfs in lockdown-tijden toch snel uitgeleverd.

TOP

Zeer aangenaam om met dit bedrijf te werken, kwalitatieve producten, zeer vriendelijke en vlotte communicatie, goede prijs verhouding, snelle en correcte leveringen.

super service , snelle levering , vriendelijk

Dv+ besteld voor mijn Astra k, snelle levering goed verpakt, duidelijke communicatie..zeker aanrader

Eigenlijk niks op aan te merken

De service is echt goed, ze helpen je met het maken van de juiste keuze en laten je weten als er iets is. Ik had een verkeerd onderdeel besteld en omdat ik met ze gebeld had belden ze met zelfs nog terug of dat de bedoeling was. Moest iets langer wachten ivb met dat ze het niet direct op voorraad hadden en dit werd duidelijk gecommuniceerd. Duurde uiteindelijk een alsnog maar een dag of 5.

Queries were answered quickly. Orders were correctly delivered and quickly. And I also cancelled one part of the order, and it was dealt with and refunded quickly too. The little packet of sweets/snoepje was a nice touch too. No complaints.

Snelle levering, zeer goed prdoduct

Y-pipe voor intercooler subaru forester gekocht. Snelle levering en goede kwaliteit.

Product besteld wat moest worden geïmporteerd, daarna snel ontvangen. Bedankt voor het zakje haribo's ook bij de levering.

Goede producten en goede service

Blijf zo doorgaan dan komt alles goed

Zeer goed!

Ik had een paar spullen nodig maar hun voorraad status klopt niet op de website.. dat is wel minpuntje, maar werd netjes gebeld en heb daar mn keuze kunnen maken wat ik wilde doen met de bestelling. wachten op de onderdelen (kwamen maar een dagje later binnen) of een alternatief kiezen, of de bestelling annuleren. nou dat ene dagje kon ik nog wel wachten :) voor de rest prima site, redelijke prijzen en ook best wel snelle levering.

Correct en snel

Snel reageren en goede service

Uitstekende service en kwaliteit

Goede service en kwaliteit van de producten. Snelle levering en bij de klantenservice ook snelle reactie! Erg vriendelijk personeel.

Snelle levering goede prijs topmateriaal

Snelle levering goede prijs veel keuze top materiaal

Super echt top bedrijf

Altijd zo snel mogelijk geleverd. En meestal ook een leuke attentie in het pakket. Aangename mensen die met raad en daad voor he klaar staan

duidelijke website, snelle levering

ervaring goed

Topkwaliteit, goede pasvorm

Zeker aan te raden

snel en serieus

Remleidingen voor een niet gangbare auto besteld. Werd netjes gebeld of het klopten. Verzending en leidingen zijn geheel volgens afspraak geleverd. Is scherp in de prijsvoering

Snel en kwaliteit

Snel geleverd en materialen zijn kwalitatief. Ik beveel dit bedrijf aan

Aanrader!

Aanrader!

Mooie producten en goede communicatie

toppiee

Goed advies en snel geleverd.

Setje pedders voor de wrx besteld via de website na duidelijk advies. Weer netjes en vlot geleverd.

Ik was aan het zoeken naar een schroefset voor mijn volvo s60 t5 2001. Na mail gestuurd te hebben voor advies zeer snel een antwoord. Even via mail lopen sparren welke schroefset en voor welk gebruik. Uiteindelijk 1 set uit gekomen die voor mij perfect is. Is een dagelijkse auto dus ook een set die wat extra doet maar nog steeds comfortabel is. Ben zeer tevreden en na bestelling werd ook eerlijk gezegt dat het wat langer kon duren wat levering betreft ivm corona. Uiteindelijk werd 5 dagen na de standaard levertermijn de set netjes thuis afgeleverd. Niks anders dan lof en als je contact zoekt krijg je ook snel contact. Bedankt voor de terugkoppeling en misschien tot snel.

Walmolenstraat 3335

1333 BZ Almere

Over Fine Line Imports

Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.