Ik kreeg wat ik bestelde.

Ik kreeg wat ik bestelde.

Alles verliep zoals het zou moeten

Bestelling geplaatst een kleine week later werd het zoals aangegeven op de website geleverd.

Service en verzending super geregeld !

Ik zocht remblokken voor mijn Compbrake Big Brake Kit, wist niet exact welke ik nodig had, dus ik zocht contact op met Hawk Performance remblokken. Na het versturen van wat foto's en omschrijving werden mij de juiste blokken meteen aanbevolen en deze konden direct verstuurd worden na betaling en de blokken (+ snoepjes) werden een dag later al aangeboden! Super service!

Snel en goed

Snel en goed

Geleverd zoals verwacht

Het heeft een tijdje geduurd omdat de bestelling uit Engeland moest komen. Maar in ben eigelijk altijd tijdig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. De communicatie was altijd zeer direct en onderhoudend. Zeer goede en vriendelijke service. TOP.

Perfect.

Na fout van mijn zijde eerste bestelling tweede bestelling zeer snel geleverd. Product top qualiteit. Altijd weer in de toekomst

snelle levering en makkelijk te bestellen

......

Super geholpen!

Ik had 2 x 3 inch moffen nodig voor mijn uitlaat. De medewerker was erg behulpzaam en ondanks dat de zaak ging sluiten heeft hij er persoonlijk voor gezorgd dat de moffen diezelfde dag nog verstuurd werden. De volgende dag had ik ze al in huis met een kleine attentie in het pakketje bijgesloten. Tijdens montage brak 1 van de bouten wel erg snel af, die was zo een nieuwe gehaald maar daarom een 9 als beoordeling, anders was het een 10 geweest.

Vlotte en correcte service

goede samen werking alles mooi optijd !

Alles netjes afgeleverd mooi optijd !

Duidelijk en snel antwoord

Je krijgt duidelijk en snel antwoord op je vragen.Ik bestel hier zeker weer als ik iets nodig heb.

Zeer goeie communicatie, correcte prijzen.

Zeer goeie communicatie, correcte prijzen.

Overzichtelijke website. Mooie samengestelde pakketten voor mijn Subaru. Blijf graag spullen bij u bestellen!

Snel en goed contact

Order snel afgehandeld en goed op de hoogte gehouden over voortgang

Netjes, correct en snel

Geode en snelle communicatie. Verzending goed te tracke en goed verpakt. Leuk het zakje apenkop snoepjes! Top!

snelle opvolging bestelling- en levering

Koppakking die was besteld niet in voorraad- voorstel andere met extra korting -toch nog een prijsverschil van 60 euro.

Snelle levering en goed product

Het is snel geleverd en de kwaliteit van het product is uitstekend

snelle levering goede kwaliteit.

eerder van verwacht ontvangen. spullen passen prima. probleem dat ik had heb ik niet meer.

Zoals altijd goede snelle levering

Zoals altijd weer goed!

Super service!

Overzichtelijke website. Snelle bevestiging en levering! Buiten openingstijd telefonisch direct en heel vriendelijk te woord gestaan. Vervolgens savonds nog de onderdelen op kunnen halen! Echt top!!!

Top !

Duidelijke comunicatie en snelle afhandeling

Prettig om zaken mee te doen

Prima,snelle levering en goede prijs

Prima,snelle levering en goede prijs

Heel veel producten

heel veel producten, ook van verschillende merken en auto's. Enigenadeel is dat de omschrijving van de producten soms niet duidelijk is. Ik heb via Google duidelijkheid moetenopzoeken over wat ik precies wel of niet nodig heb. Verder is het zeker goed!

Walmolenstraat 3335

1333 BZ Almere

Over Fine Line Imports

Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.