Uitstekende service.

Mijn pakketje was verkeerd bezorgd en dat is door bemiddeling van Fine Line binnen een paar uur alsnog goed gekomen. Netjes geregeld !

Top service!

Heb laatst mijn bc-racing set hier besteld en werd super geholpen, ik kreeg netjes mailtjes over hoe en wat! Volgende keer bestel ik hier weer iets als ik wat nodig heb!

Helpful, good prices, fast shipping

They are good suppliers of so many unique parts and I recommend them if you look for good prices and good customer support.

Goede snelle respons e levering van het bestelde.

Zeer goede ervaring met Fine Line Imports

De onderdelen die ik bestel had op de Site waren snel bij mij thuis bezorgd en de service die ze bieden is zeer professioneel!

Goede producten.

Goede producten. Snelle levering.

Snel en efficiënt

Snelle levering en kwalitatief goede producten!

Snelle levering en een uitstekende service! Tot de volgende bestelling.

Goede service en duidelijke levertermijn

Zeker aan te raden!

Zeer goede service

Onderdelen bestelt die niet meer op voorraad waren. Kosteloos een duurder alternatief gekregen. Zeer goede communicatie

Perfect!

Goed advies, vriendelijk en zeer snel!

Zeer vlotte afgandeling en ondanks het Corona gebeuren een snelle levering. TOP !

snelle afhandeling (in deze tijden).

snelle afhandeling (in deze tijden).

Correcte afhandeling

Tevreden klant

Parfait

Petit plus pour les bonbons.

Helemaal goed

Snelle, duidelijke en prettige communicatie

Super advies en snelle levering.

Zoals hierboven.

Prima snelle service en duidelijk en snel antwoord op mijn vraag

Goed product en geweldige service.

Mijn pakketje bleef lang uit. Zij hebben na een mailtje meteen geantwoord, zelf contact genomen met dpd en zich verontschuldigt voor iets waar zij niets aan kunnen doen. Enorm vriendelijk en het product was goed en met snoepjes verpakt!

Top ervaring

Zoals altijd top service. Als er iets is word je meteen gebeld en word het opgelost. Em je krijgt ook goed advies ze kennen hun producten goed.

Goede uitleg en service

Al mijn vragen werden beantwoord Daarna besteld dag erna al binnen

Uitstekend!

Snelle reactie Snelle levering

Goeie producten en super snelle levering

Super service

Bestelde graad koudere bougies waarvan er 1 blijkbaar defect was doordat er een foutmelding kwam op de 4e cilinder. De oude bougie geplaatst en dit maakte het weer goed. Dit doorgegeven aan Fine-line en ik kreeg een nieuwe opgestuurd! Nu weer alles oké met de auto. Super service dus ;)

Snel geleverd top artikel!

In het weekend een dv+ besteld en dinsdag al in huis. Perfect!

Walmolenstraat 3335

1333 BZ Almere

Over Fine Line Imports

Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.