Helpful advice, quick delivery of the goods, good selection of parts.

Top Service

Geplaatste bestelling bleek erg lang te duren, werd goed meegedacht door Fine Line Imports. Uiteindelijk voor een alternatief gekozen. Duurde nog iets langer dan verwacht, maar werd zeer goed op de hoogte gehouden. Top Service! Erg tevreden.

Goede kwaliteit en duidelijkheid over de levering

Prima webshop, artikel keuring op tijd ontvangen. Ik had niet gelet op de lengte van de bestelde luchtslang, deze bleek. Net aan te passen.. Later bleek dat de lengte ook niet vermeld stond volgens mij 1 meter Wellicht goed om dit erbij te vermelden? Verder ben ik te vreden met het geleverde product.

gewoon uistekent

Prima, snel, fantastisch.

Goed en snel

Op de website van Fine Line Imports de Pedders IziFit veer/demper set aangetroffen ter vervanging van de originele, versleten/defecte achterset van Subaru SH. Vanwege de omschrijving was er enige twijfel: Abusievelijk stond er dat deze geschikt waren voor de SG versie. Daarover een vraag gesteld en binnen een paar uur reactie en de website was ook direct aangepast. Na bestellen was de set binnen een week afgeleverd. Pedders is blijkbaar geen bekend merk in Nederland. Info over dit merk werd voornamelijk gevonden via engelse sites. Via de Pedders Suspension Engeland info en de oplossing gekregen voor de slappe(re)/defecte vering van de Subaru. Zeer goede service van Roger Keys bij Pedders Suspension!! De oplossing met Pedders IziFit is meer dan de helft goedkoper dan het SLS van Subaru en is een pasklare oplossing. Jammer dat er weinig bekend is in Nederland over deze goede oplossing voor SLS problemen. Ondanks dat Fine Line Imports niet als Pedders Dealer bekend staat bij Pedders Suspension (Engeland) is dit wel de enige site die ik heb kunnen vinden met online gegevens over dit merk. Misschien contact opnemen met Roger Keys voor een dealerschap? De service van Fine Line Imports zou in ieder goed passen bij de recenties en mijn persoonlijke ervaringen bij Pedders Suspension.

Goede communicatie, snelle levering!

Had een set achterveren besteld waar 1 tot 2 weken levertijd op stond. Na de bestelling direct een keurig mailtje gekregen met de status van de bestelling en binnen 7 dagen de bestelling ontvangen.

Prima product en snel geleverd. Aanrader.

Zeer snel en goed

besteld en zeer snel verzonden. Goed verpakt ook.

Positief, kennis van zaken en tijd voor uitleg.

Goede dienstverlening en goede producten. Prijs is oké ten opzichte van concurrentie.

zeer goed

normaal doe ik hier nooit aan mee . maar omdat ik van het product een stukje info overzien had en er mijn vragen terug aan jullie stelde kreeg ik een rustig -goed - duidelijk antwoord terug ZEER GOED .

Snelle levering!

Remblokken nodig en meestal op het laatste moment. Vandaar dat snelle levering voor mij belangrijk is.

top

top

Vriendelijk, snel en correct

Zeer goede service, ik bestel hier zeker nog meer onderdelen. Top!

1 woord SUPER!

Zeer goede service. Ga zo door.

Service zoals het hoort

Correcte levering, deskundige uitleg. Ik ben een zeer tevreden klant!

Uitstekende dienstverlening

OK

Goed bedrijf

Product besteld maar liep iets vertraging op door een feestdag in het buitenland, netjes bericht gekregen.

fantastisch!

Of je nu technisch advies zoekt, of na een offerte helemaal van idee verandert, de bekwame medewerkers zijn u steeds met de glimlach van dienst! Ook met vragen na verkoop. Fineline levert u de exotische onderdelen aan een correcte prijs! Kan ik enkel aanbevelen!

Super Service

Super Service

Ik ben perfect geholpen!!!

Het is de eerste keer dat ik bij jullie wat gekocht heb, maar dit zal zeker niet de laatste keer zijn. Jullie denken heel goed mee en hebben verstand van het product, daarvoor mijn dank.

Top zoals altijd!

Vanuit FLI snel verzonden.

Bijzonder blij met het bestelde product. Precies zoals omschreven en past perfect. Via trac en trace gezien dat FLI het product al snel meegegeven had aan DPD. De bezorging via DPD heeft alleen 4 dagen geduurd en was geen update van te zien waar het pakket was.

Goed contact, uitstekende service

Ik bestel regelmatig wat en Fine Line Imports kan altijd goed adviseren voor Subaru en leveren altijd snel en goeie spullen. Warm aanbevolen!

Mijn ervaring was goed

Goede uitleg vriendelijk

Goede service. Vlotte levering.

Aardige mensen, goede producten, vlotte levering.

Walmolenstraat 3335

1333 BZ Almere

Over Fine Line Imports

Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.