top sevice

zeer goede ondersteuning en meedenken.

Great price, fast delivery

Only 2 days delivery and i got a pack of Haribo which was a nice touch! Thanks, will be ordering from you again! Kristian Harley

Vriendelijk, goede support en snel verzonden

Na zelf op de site bijna alles gevonden te hebben wat ik nodig was voor de zekerheid toch even gebeld. Ze waren heel vriendelijk aan de telefoon met veel en nuttige uitleg. Na een mail gestuurd te hebben met de gevraagde onderdeel nummers had ik een paar uur laten alle onderdelen die ik nodig had netjes in mijn mailbox. Direct alles besteld en mooi op tijd geleverd. Hele goede support!

Snelle levering en bijzonder goed product.

Ik heb bij Fine Line schokbrekers gekocht voor mijn Subaru Forester. Besteld en de volgende dag geleverd. Via de chat wat uitvraag gedaan over wat ik kon verwachten en daarin, ondanks drukte, netjes te woord gestaan en verder geholpen. Schokbrekers zijn ondertussen gemonteerd en de medewerker heeft niets teveel gezegd. Het verschil in hoogte (in dit geval hoger) is duidelijk te zien.

Correct ,a.s.a.p. en goed advies

Zie aanhef, ;-)

Zoals altijd top

Binnen 5 minuten antwoord, en de volgende dag de spullen in huis

Betrouwbbare partner

Bestel hier al jaren mijn auto onderdelen. Levering is altijd correct en op tijd,

Goed geregeld

Bestelling redelijk snel binnen!

een aangename en correcte samenwerking

ze zijn correct in de verwerking van uw bestelling en als er iets verandert bijvoorbeeld van leveringsmoment of beschikbaarheid van een artikel melden ze dit direct .

Uitstekende service en verstand van zaken

Ik bestel hier al jaren remblokken voor verschillende auto's die ik met name op het circuit gebruik. Fineline geeft hierbij uitstekend advies en elke keer weer wordt de beste compound voor de auto, het remsysteem en het gebruik gevonden. Grote voorraad en snelle levering.

Inmiddels reeds 2de bestelling bij Fineline en zoals steeds erg goed zowel op communicatief vlak als snelheid van levering (voor 13u besteld is 's anderendaags in huis, ook in België). Leuke extra was dat er een pakje haribo beertjes bij in de doos zat, waarvoor dank.

Gewoon erg goede service

Via de chat informatie opgevraagd, daarna besteld en vergeten in de opmerking te vermelden welke kleur. Werd netjes gebeld of ik niet een andere kleur wilde hebben. Dat noem ik nou eens service.

Goed!

Klantvriendelijk. Snelle levering..

Goede en snelle verzending

Goede ervaring met de webshop

Simpel top

Jaren geleden aantal spullen besteld en geregistreerd. Stond er nog steeds in. Adres en nummer gewijzigd naar nu en de bestelling geplaatst. Wordt goed via de mail op de hoogte gehouden. Ervaring nog steeds top

Zeer snelle levering

Ik heb een lift kit voor een ford ranger besteld. Bestelling goed verlopen en kreeg een mail dat deze uit stock was en dat het ongeveer 2 tot 3 weken ging duren voor ze de set kunnen leveren. Na 1 week heb ik de set kunnen ontvangen sneller dan verwacht. Top service.

Zeer goed.

Snel en goed geholpen.

Super snelle service

Goede communicatie / afhandeling

Alles is verlopen zoals het hoort.

Netjes en snel antwoord op mijn vraag. Besteld en de volgende morgen in huis. Prima dus

Top, leuk zo'n zakje snoep.👌👌👍

Super geregeld. 👌

Goed geholpen bij een artikel met wat langere levertijd

Het door mij bestelde artikel bleek in eerste instantie een levertijd te hebben van 2 weken. Door de inzet van de heren werd dit teruggebracht tot een week. Tussendoor werd ik prima op de hoogte gehouden van de voortgang.

Prima service.

Snelle reactie op vragen en duidelijkheid qua verwachting over de levertijd incl uitleg.

Goed.

Er was even een probleem met het leveren van mijn bestelde onderdelen, maar dat is netjes in overleg opgelost!

Goede info, snelle en correcte levering, vriendelijke support, eerlijke prijs

Alles wat je verwacht van online bestellen

Walmolenstraat 3335

1333 BZ Almere

Over Fine Line Imports

Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.