Super geholpen

Zeer goede service.

In de loop der jaren verschillende onderdelen besteld. Altijd keurig op de hoogte gehouden van de status van de order. Ik zal nog veel vaker onderdelen hier bestellen.

Uitstekend geholpen

Bij vragen over mail een snelle reactietijd. Snelle levering van producten. Netjes verpakt.

Fijne partner om zaken mee te doen

Communicatie is goed, afhandeling gaat tot nu toe altijd zonder enkel probleem!

Top communicatie en snel

Doen er alles aan om je zo snel Mogelijk e helpen wordt snel gereageerd op mails en levering doen Ze ook alles aan om snel je levering in huis te krijgen mocht het niet op voorraad zijn.

Gewoon goed

Waanzinnig leuk ingepakt, Alleen daarom zou ik Fine Line imports aanbevelen aan anderen 😆👍🏻

Bestelling geplaatst bij Fine Line Imports. Een onderdeel was backorder. Netjes bericht gehad en met een alternatief. Fine Line Import denkt met de klant mee. Zeer tevreden met de service. Met vriendelijke groet Paul.

Snelle levering, vriendelijke mensen en mooie producten

Snelle reactie op mijn vragen. Levering van het bestelde product kwam eerder dan verwacht.

Snelle antwoorden en snelle leveringen.

Mijn ervaringen met Fine Line Imports zijn tot op heden erg goed. Ik heb hier een paar keer remslangen besteld en altijd goed geholpen en snel het materiaal geleverd gekregen wat ik nodig had.

geweldig

maandags besteld vrijdags in huis alles was zo klaar om de uitlaat eronder te zetten hij past perfect en zit een mooi geluid in

Goede duidelijke webshop

Levertijd is duidelijk vermeld, ook dat producten besteld moeten worden in het buitenland.

Goede communicatie Cijfer: 10 omdat het kan!

goed en snel!

bestelling was er 2 weken eerder dan verwacht. scherpe prijs. goede communicatie

Goed.

Goede service en snelle levering.

Gewoon zo als het hoort!

goede prijs kwaliteit

mooi spul

Koop hier al jaren, nooit een probleem gehad. Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Snel, leuk en goede service

Na mailcontact mijn bestelling gedaan. Uitgebreide update mail voorafgaand aan versturen bestelling ontvangen. En als verassing een zakje snoep erbij gekregen

Alle producten in goede staat en op tijd binnen gekregen

Goede services/vriendelijke en vakkundig

Goede services/vriendelijke en vakkundig

Fijne zaak

Spullen netjes ontvangen, inclusief lekkere snoepjes en goede service

Altijd service gericht en kennis op orde

Snel antwoord bij vragen en altijd klaar om met iets nieuws te regelen

Uitstekende communicatie... snelle verzending

Net mail contact. Snelle verzending. Perfecte verkoper.

Lekkere snoepjes

Snel en volgens afspraak geleverd. En zelf nog een zakje snoep er bij dank jullie wel

Walmolenstraat 3335

1333 BZ Almere

Over Fine Line Imports

Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.