Goede spullen, snel antwoord op vragen

Goede spullen, snel antwoord op vragen

Zeer net bedrijf

Ik heb hier 2 keer een bestelling geplaatst de eerste keer ging vlekkeloos. De 2e keer waren er helaas een paar onvoorziene tegenslagen, echter werd dit zeer netjes en professioneel door het bedrijf aangegrepen en werd ik keurig op de hoogte gehouden. Ik ben hier zeer over te spreken.

Thank you

Thank you Ik ben echt blij dat ik van je heb gekocht. Ik zou hier nog een aankoop doen.

Goed product.

Universele slang luchtinlaat. Vlot bezorgd, alleen hulpmiddelen misschien beter koppelen, zoals afwerk krimpkous.

Slecht

Ik bestel een 65,5mm klem, ik ontvang 69,5mm. Als zo iets simpels misgaat.....

Uitstekende service en producten

Acceptabele levertijden en goed advies

Supersnelle levering!!

Uitstekende service en levering!

Ik had 5 liter kendall olie bestelt en kwam netjes verpakt binnen en tijdens het oliewiselen best wel lekkere trek gekregen wat bleek nou er zat ook nog een zakje snoep bij dus die kwam wel mooi van pas haha bedankt heren!😜😆

Snelle levering, correct product

Ze zijn zeker niet altijd bij de goedkoopste shops, maar de service is steeds top notch en je wordt per email op de hoogte gehouden van je order. Aanrader!

Professional

I got the correct parts in time as described. Also I got very fast responses to my questions.

Snelle en correcte levering!

Eerst een paar vragen gesteld, duidelijk antwoord! Daarna bestelling gedaan! Snel geleverd met een lekkere attentie er bij in begrepen!

Goede ervaring

Snelle opvolging van vragen en een snelle levering.

Vakkundig, snel en vriendelijk

Remslangen voor een kitcar, op maat gemaakt. En binnen 24 afgeleverd. Top!

Goede service , snel geleverd

Goede service , snel geleverd

Goed advies en goede service.

Fijn bedrijf die haar afspraken na komt

Vlotte afhandeling van bestelling - nix (negatiefs) op aan te merken - TOP

++++ POSITIEF +++++

Zeer Goed!

de onderdelen zijn snel en correct geleverd.

Goede communicatie, zending netjes verpakt

Remblokken niet op voorraad, netjes een e-mail gehad en op afgesproken tijdstip waren ze er

Racingproducten at the speed of light!

Zeer snelle levering aan goede prijs.Super!

Snel en juist

Alles wat je wilt van een leverancier: prompte en juiste levering voor redelijk prijs

Zeer goede service

Bij FineLine hebben ze zelf ook verstand van autosport. Denken met je mee en geven goed advies. Doe al jaren zaken met FineLine en dat bevalt heel goed!

Snelle, directe en vriendelijke service

Bij bestelling stonden levertijden vermeld van wanneer het onderdeel op voorraad zou zijn of wanneer de besteld moest worden. Na bestelling keurig en snel te horen gekregen welke levertijd er van toepassing was. Uiteindelijk bleek deze levertijd nog een dag sneller dan eerder vermeld op de website. Tevens een track & trace code ontvangen en werd er nog vermeld in welk tijdsbestek (van slechts een uur) deze verwacht kon worden.

Goede maten en goede levering.

Zeer snelle levering van produkt en goede maat. Ben zeer tevreden.

Vlotte antwoorden op vragen. Prettig zakendoen.

Hier meerdere materialen gehaald voor mijn Subaru en Golf R. Altijd snel antwoord op vragen en levering is altijd volgens afspraak.

Walmolenstraat 3335

1333 BZ Almere

Over Fine Line Imports

Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.