Pluspunten
Vanwege een vervelende toeleverancier, een andere keuze qua blokken gemaakt. Geen spijt van.
Pluspunten
Jamie heeft mij uitzonderlijk goed geholpen. Is was op zoek naar nieuwe remblokken voor intensief gebruik. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen om samen het juiste product uit te kiezen passend bij mijn eisen. Het was prettig om met een adviseur met zoveel verstand van zaken te spreken.
Pluspunten
Alleen maar lof voor Fine Line.. Gaat er iets fout dan hangen ze direct aan de lijn om het op te lossen, denken mee mbt producten.
VerbeterpuntenEen vestiging in Zuid-Holland! Haha
Pluspunten
Al geruime tijd een trouwe tevreden klant, vooral de product kennis en levertijd spreken mij zeer aan.
Pluspunten
Na de bestelling heel snel een terugkoppeling gekregen ivm afwijkende levertijd. Toch nog vrij snel geleverd. En na de levering telefonisch contact gehad over de maatvoering. Prima voorgelicht.
VerbeterpuntenHouden zo!
Zoals beschreven in de bevestigingsmail komt de tracking van DPD niet aan op gmail account. Verder goed opgelost
Pluspunten
Subaru specialisme
Pluspunten
Super snelle communicatie! 4 minuten na mijn mail al reachtie! Levering ook top!
VerbeterpuntenZo door gaan! Nog nooit zo tevreden geweest over een bedrijf waar ik iets besteld heb!
Pluspunten
snelle en correcte afhandeling
Pluspunten
Verstand van zaken, zeer vriendelijk, correct en snel
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Alles ! Dit bedrijf helpt u persoonlijk en u wordt niet bekeken als een nummer. Top!
VerbeterpuntenNiets doe zo voort !
Pluspunten
snelle en accurate levering
Pluspunten
Kreeg een telefoontje ivm aanvullende informatie wat betreft het bestelde product, levering stond op 2-3 weken levertijd aangenaam verrast dat na 1 week bestelde product binnen was
Verbeterpunten.
Pluspunten
Je word top geholpen, met veel kenners van zaken
VerbeterpuntenZijn er niet
Pluspunten
Snelle reactie en goede hulp.
Verbeterpunten-
Jammer dat u ons een onvoldoende geeft, CL remblokken hebben helaas een slechte levering als het uit de fabriek moet komen. Als ze 3-4 weken aangeven maar pas na 6 weken leveren (zonder ons te informeren) kunnen wij hier helaas niets aan doen, dit is buiten onze macht.
Pluspunten
Pluspunten
Top service, helpen zoeken naar een oplossing, vriendelijk, Snelle levering,...
Verpakking was wat bovenmaats.
Walmolenstraat 3335
1333 BZ Almere
Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.