Pluspunten
Telefonisch prima te woord gestaan over de levertijd van de Militek uitlaat.
Pluspunten
de zak snoepjes hielp bij de levering
Pluspunten
Supersnel geleverd
Pluspunten
Goede prijs, voor een goed product
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Deze week mijn Pedders schokbrekers ontvangen voor mijn Subaru Forester van Fine Line imports. Dit na een zeer goede informatie/ uitleg. Ik had al eerder zaken met dit bedrijf gedaan en deze keer ook absoluut geen spijt van ! Ga zo door Fine Line !!
VerbeterpuntenIk zou het niet weten. Naar mijn mening doen ze hun uiterste best.
Pluspunten
Zorg om klant, goed uitleggen informatie over product
Pluspunten
Vakkundig advies, proberen je te bellen en mailen als ze je niet te pakken krijgen.
Pluspunten
zeer snelle levering, perfect verpakt..
Verbeterpuntennvt, ga zo door
Pluspunten
Draagarm van whitelines was gescheurd(waarschijnlijk niet goed gemonteerd) binnen 4 dagen vanuit Engeland kosteloos een nieuw setje ontvangen. Dank je wel Jamie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering duidelijke communicatie
Pluspunten
Snelle levering, kwaliteit spullen perfect!!
Pluspunten
Kan er nog weinig over zeggen. Had voor de voorwielen van mijn Passat langere wielbouten nodig aangezien ik er 10mm spacers tussen ging zetten. De prijs was aantrekkelijk en ik kreeg ze netjea snel opgestuurd. Groet, Jeff.
Pluspunten
Groot assortiment, goed en exclusief product van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenLevertijd kan sneller voorals als het product op voorraad is.
Pluspunten
prima zo als het hoort
Pluspunten
Snelle reactie en goede communicatie. Bestelling was na 1 dag al binnen incl een klein presentje.
Pluspunten
Snelle levering van het product
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede, duidelijke en snelle service. Kreeg een zak haribo snoep als cadeau bij mijn bestelling, erg attent!!
Walmolenstraat 3335
1333 BZ Almere
Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.