Pluspunten
Op aanvraag van de leverancier werd met mij contact opgenomen of ik wel het correcte product had besteld voor mijn auto. Ik had inderdaad het verkeerde product besteld, dus mede door de communicatie met de leverancier is mijn fout hersteld.
Pluspunten
snel geleverd, heldere communicatie.
Verbeterpunteneventueel benodigde hulpmiddelen/of gereedschappen aanbieden bij het gewenste onderdeel?
Wij verwachten van onze klanten dat ze zelf gereedschap hebben. Voor het bestelde onderdeel is enkel een dopsleutelset nodig. Het is voor ons helaas niet mogelijk om gereedschap mee te sturen/uit te lenen.
Pluspunten
Goede specificaties en daarmee duidelijke Website
Pluspunten
ze nemen de moete om uit te zoeken wat in mijn geval de beste optie zou zijn om te gebruiken en nemen de tijd voor je.
Pluspunten
Altijd iemand aanwezig om te helpen Duidelijke communicatie Overzichtelijke site
VerbeterpuntenControle over rechtstreekse leveringen. Mijn goodrich remleidingen werden veel te laat geleverd (eerst op het verkeerde adres). Dat is de fout van de courier, maar volgens mij zijn jullie niet op de hoogte?
Soms laten wij het vanuit de leverancier sturen om sneller te kunnen leveren. De leveranciers sturen ons helaas de tracking niet, en dan zijn wij afhankelijk van de communicatie van de klant, mocht er iets mis gaan kunnen wij altijd helpen uiteraard.
Pluspunten
Ik had een Samco siliconen slang besteld met een rare maat. Deze slang had een levertijd van twee weken. Meteen na mijn bestelling werd ik gemaild of ik misschien de slang van Viper Products wou. Dit was precies dezelfde maar dan zelfs iets goedkoper! Ik heb meteen het geld teruggekregen en de slang was er de volgende dag! Top service!
Pluspunten
We werden keurig vooraf gebeld dat het pakketje binnen was en wanneer deze verzonden c.q. afgeleverd zou gaan worden. Prima services
Pluspunten
Zeer veel producten leverbaar en Supersnelle levertijd!
Verbeterpuntentot nu toe GEEN
Pluspunten
Correcte snelle levering no nonsense mentality
VerbeterpuntenSlangen mogen wel wat professioneler ingekort worden
Pluspunten
Snelle correcte communicatie, bij verkeerd bestelde remblokken mocht ik ze terugsturen en kreeg ik een factuur met enkel de meerprijs van de juiste blokken ipv het gedoe met terugstorten en heel het bedrag terug te betalen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Super professional
Pluspunten
Snelle levering, kennis van de producten en goede kwaliteit.
Pluspunten
Erg meedenkend. Oplossing gericht. Lekkere koffie. Hou dit vol!
Pluspunten
keurig informatie over niet op voorraad
Pluspunten
Snelle levering. Weten wat ze verkopen en of het past
Pluspunten
Hebben me super goed geholpen! Dit bedrijf is zeker een aanrader!! Zal hier zeker nog spullen op bestellen!
Walmolenstraat 3335
1333 BZ Almere
Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.