Pluspunten
Erg snelle levering!!! Had het ook snel nodig voor mijn race wedstrijd!
Verbeterpunten.
Pluspunten
Pluspunten
duidelijk en snel
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Top service! Snelle en heldere communicatie. Behulpzaam en snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goed imago en merken
Verbeterpuntenfeitelijke beantwoorden van vragen geen aannamens klant op hoogtste stellen igv vertraging
Pluspunten
Heel behulpzaam via de mail snel antwoord zelfs buiten kantoor uren.
Pluspunten
Besteld via site bestellen ging prima
VerbeterpuntenPasvorm onderste slang alfa mag wel aan iedere kan een cm langer moest nu me lucht filterhouder uit zijn ophanging halen wilde het passen
Bedankt voor uw opmerking betreffende Kit 009, wij geven uw opmerking door aan Viper Performance.
Pluspunten
als je een vraag hebt krijg je snel een antwoord terug.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
GFB bov besteld die niet op voorraad was, dit werd direct gemeld nadat de bestelling geplaatst was een wist precies wat er aan de hand was.
Pluspunten
Top product voor een nette prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Altijd vriendelijk, direct en goed in communicatie.
VerbeterpuntenTot nu toe nog niets gevonden.
Pluspunten
Uiterst correct en altijd snelle service.
Pluspunten
Snelle communicatie en raadgevingen
Pluspunten
Na bestelling (en bevestiging) nette mail gekregen dat het onderdeel (Wagner intercooler) besteld moet worden en naar schatting een week duurt. Na een week werd inderdaad de FMIC verzonden en kreeg meteen een Trackandtrace link per mail. Uitgebreid aanbod en nette afhandeling. Let op foto is na uitpakken uit verpakking.
VerbeterpuntenHeb nog geen verbeterpunten kunnen bedenken (wat natuurlijk goed is).
nvt
Pluspunten
Heel snelle levering, met tracking
Pluspunten
top zoals altijd
Pluspunten
Hallo
VerbeterpuntenGeen
Walmolenstraat 3335
1333 BZ Almere
Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.