Pluspunten
Aardige mensen die erg goed hun vak verstaan!! Erg tevreden over de totale gang van zaken. Super blij met onze uitlaat. Dit bedrijf is echt een aanrader als je iets moois zoekt, en waar mensen met de juiste kennis werken.
Pluspunten
Remblokken besteld waren niet op voorraad netjes een mailtje met verwachte levertijd. En zelfs remblokken eerder gekregen dan aangegeven. Tot de volgende keer.
Pluspunten
Fijne communicatie: ik was in de oriënterende fase voor bepaalde onderdelen en ik kreeg prima advies. Ik kreeg te horen wat er wel niet mogelijk was. Bij wat er niet mogelijk was, kreeg ik ook een alternatief.
VerbeterpuntenIk kende dit bedrijf niet vanuit een reclame, sponsoring, etc. Het is puur toevallig dat ik ze op internet tegen kwam. Misschien kunnen ze zichzelf wat meer promoten?
Pluspunten
Top winkel! Beste kwaliteit en super service. Ik koop nergens anders.
Pluspunten
Scherpe prijs, snelle levering
Pluspunten
Vriendelijke, snelle en deskundige service.
Pluspunten
Vriendelijke communicatie, behulpzaam.
Pluspunten
Snel geleverd en goed advies! zeer tevreden
Pluspunten
Altijd prettig en deskundig geholpen. Duidelijke webshop.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie als iets niet op voorraad is. Dan alsnog snelle nalevering.
Walmolenstraat 3335
1333 BZ Almere
Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.