Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie
Pluspunten
Goede service en zorgen voor een vlugge levering
Pluspunten
mooie producten, goede klantenservice
Als product niet op voorraad is. Word je op de hoogte gehouden wanneer t geleverd word. Bij werd gemeld dat r een week levertijd op was. Maar daarna niks meer gehoord wanneer product geleverd zou worden. Maar gelukkig product wel gekregen. Bedankt voor leverring. Melding van DHL heb ik niet gehad. Wel dat product bij u was. Maar maakt ook niet uit. Ik heb t gekregen daar gaat t om. Groet Don
Beste heer van Kan, Wij hebben u in de eerste mail gemeld dat de levertijd een week zou zijn en de order is een week later naar u verstuurd. Als wij de order versturen, ontvangt u een email van DHL met een tracking nummer, dit lijkt ons voldoende om te laten weten dat uw order verstuurd is vanuit ons. Met vriendelijke groet, Fine Line Imports
Pluspunten
Snelle en goed verzorgde levering.
VerbeterpuntenGeen het is top naar mijn idee
Pluspunten
Zeer tevreden klant...ik ga zeker nog bestellingen plaatsen.het is zeer moeilijk parts v oa HKS , Apexi enz te vinden in belgie.finelineimports is alvast een tevreden klant rijker!!!TOP!!
VerbeterpuntenAls ik dan echt een tip mag geven..Probeer parts van Greddy aan te bieden.dat mis ik wel een beetje.
Pluspunten
Snelle levering en leuke producten te koop
VerbeterpuntenInternet pagina overzichtelijker maken
Pluspunten
super snelle levering
Pluspunten
alles dik in orde
Pluspunten
Nog nooit problemen gehad. Snelle levertijd. En goed verpakt.
Pluspunten
Snel geleverd ,eerder dan afspraak !
Pluspunten
Duidelijke informatie over de producten. Snelle levering, maar niet op voorraad...
Verbeterpuntengratis verzending verlagen.
Pluspunten
correcte prijs/kwaliteit
Verbeterpunten?
Pluspunten
Nemen contact op bij evt problemen.
Pluspunten
Perfect service zoals altijd >> dus vasthouden!
Walmolenstraat 33-35
1333 BZ Almere
Fine Line Imports is dé specialist in performance onderdelen voor straat en motorsport. Vanuit Nederland leveren wij hoogwaardige producten voor liefhebbers die nét dat beetje extra verwachten van hun auto. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige remcomponenten en performance upgrades, met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en bewezen merken. Wij werken samen met toonaangevende merken zoals: DBA (Disc Brakes Australia), Ferodo Racing, EBC Brakes, CL Brakes (Carbone Lorraine), Hawk Performance, Brembo Racing, Goodridge, ARP, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, Pedders Suspension, Xtreme Clutch en vele anderen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld voor verschillende toepassingen – van dagelijks gebruik en sportief rijden tot intensief circuitgebruik. ✔ Persoonlijk advies ✔ Snelle levering ✔ Specialistische kennis