Pluspunten
Duidelijke informatie over de producten. Snelle levering, maar niet op voorraad...
Verbeterpuntengratis verzending verlagen.
Pluspunten
correcte prijs/kwaliteit
Verbeterpunten?
Pluspunten
Nemen contact op bij evt problemen.
Pluspunten
Perfect service zoals altijd >> dus vasthouden!
Pluspunten
Snelle afhandeling, Goed contact!!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer goede service en communicatie. Dankzij Laura had ik mijn remblokken net op tijd. Bedankt daarvoor Laura!!
VerbeterpuntenPrijs was uiteindelijk te duur. Prijs bij mosa frein voor dezelfde blokken was 186€ + btw Prijs bij Fineline was 226€ + btw Dus maar liefst netto 40 euro verschil voor dezelfde blokken ! (Ik had toen reeds besteld bij jullie) Enkel omwille van deze reden zal ik ze volgende keer bij Mosa-frein bestellen. Graag ook Paypal betaling mogelijk maken.
Pluspunten
a+++
Pluspunten
Heb goede hulp gehad, nadat ik remblokken nodig had die niet meer leverbaar waren. Er werd goed gezocht naar alternatieven. De volgende dag werden ze geleverd! fantastisch!
Pluspunten
Goede en snelle levering van originele subaru onderdelen
VerbeterpuntenDe webshop is wat lastig ingedeeld
Pluspunten
Snelle reactie via mail en via live chat.
VerbeterpuntenVoorraad status wat niet klopte bij mijn bestelling.
Pluspunten
Perfecte en duidelijke service en advies.
VerbeterpuntenBlijf zo door gaan
Pluspunten
Als iets niet direct leverbaar is, laten ze dit weten en houden u op de hoogte. Anders zeer snelle levering wanneer alles op voorraad is.
Pluspunten
Snelle levering goed passende producten
Pluspunten
Netjes op tijd geleverd.
Pluspunten
Gewoon een gepassioneerd bedrijf. Waar de klant nog echt centraal staat.
Pluspunten
Altijd even vriendelijk, snelle service, snelle levertijd. Ga zo door!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Alles is snel en correct verlopen. Materialenkennis lijkt in orde te zijn. De gebruikte merken tonen aan dat er gekozen is voor degelijkheid en kwaliteit. Hier is compleet niks op aan te merken.
Verbeterpuntenwebshop iets beter categoriseren. ondanks dat alles netjes gesorteerd is doet het opzoeken van de juiste artikelen toch nog wat rommelig aanvoelen. Ik denk dat dit slimmer kan. Het zou ook mooi zijn meer te verkopen. Momenteel moet ik veel onderdelen bestellen in het buitenland omdat het daar goedkoper is of omdat het hier gewoon niet verkrijgbaar is. Het zou een mooie aanvulling zijn in de webshop. Ik heb het dan over motorsteunen en bushings.
Walmolenstraat 3335
1333 BZ Almere
Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.