Pluspunten
super snelle levering + antwoord op vragen
Pluspunten
Besteld en de volgende dag in huis,zoals het moet.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, nette communicatie, gewoon goede kwaliteit.
Pluspunten
snelle levertijd en respons
Verbeterpuntennog meer op website zoals nokkenassen en dergelijke maar ben tevreden
Pluspunten
Professioneel en vriendelijk.
Pluspunten
Altijd goede communicatie met bestellingen. En denken goed mee.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Wordt primma geholpen altijd vriendelijk en denken goed mee
VerbeterpuntenNee meer Alfa 75 onderdelen maar das puur persoonlijk
Pluspunten
Top zaak, altijd goed geholpen, kennis van zaken en eerlijk advies.
Pluspunten
Zeer vlotte communicatie voor een online shop
Pluspunten
Heel vlotte behandeling en heel vriendelijke mensen aan de telefoon of mail.
Pluspunten
Het bestelde produckt is snel en goed aangekomen
Verbeterpuntende assortiment mag wat uitgebreider zijn
Pluspunten
Contact gehad via de chat op de site. Meteen goed geholpen geworden met mijn vragen. Leveringstijd was ook op de dag die was afgesproken. Al met al zeer tevreden en zal ook zeker vaker iets bestellen.
Pluspunten
Enorme keus, veel merken en correct personeel.
Pluspunten
Snelle reactie en snel in huis
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle handeling,
Verbeterpuntenverzendkosten aan hoge kant
Positive
Happy with all my orders!
SuggestionsNone
Pluspunten
Snelle levering, heldere website en producten. Communicatie is top.
Pluspunten
Geeft altijd goed advies, snelle levering, denkt mee, goede site.
Pluspunten
Snelle levering en vriendelijke service
Walmolenstraat 3335
1333 BZ Almere
Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.