Pluspunten
Aardig personeel met verstand van zaken
Pluspunten
Het enige adres waar je heen moet voor onderhoud en onderdelen. Top bedrijf
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenStickertje of gadget bij de verzending is al wel eens leuk
Pluspunten
Snelle levering goede service top bedrijf
VerbeterpuntenAlles is goed
Pluspunten
Alle benodigde kennis in huis.
Pluspunten
Zeer snelle reactie's op mijn vragen.
VerbeterpuntenBlijf vooral deze service aanhouden...top.
Pluspunten
Snelle levering en mail netjes en snel behandeld.behulpzaam
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super snelle levering via internet
Pluspunten
Communicatie en snelheid. Prima!
Pluspunten
Perfecte afhandeling. Direct mail terug als je wat vragen hebt. Als t anders verzonden word als dat je verwacht word je gelijk geinformeert!
VerbeterpuntenOp dit moment nog niets!
Pluspunten
Snelle levering, als je vragen hebt wordt je goed geholpen. Zeer tevreden.
Pluspunten
Zeer vakkundige mensen bij Fine Line Imports!
Pluspunten
Telefonisch bereikbaar en snel geholpen!
Pluspunten
Geleverde product volgens winkelaanbod geleverd
Pluspunten
Overzichtelijke website en alles makkelijk te vinden. Bestelling was snel geregeld en ook snel geleverd.
VerbeterpuntenVia Bol.com is achteraf betalen heel makkelijk mogelijk. Dat vind ik ideaal, dan gaat bestellen nog sneller (hoef ik niet pasje en random reader te pakken) en betaal ik als ik het product ook echt heb. Buiten dat om snap ik dat jullie eerst geld willen zonder dat er wat opgestuurd is ivm het risico. Echter, Bol.com zal het niet voor niets en waarschijnlijk kan het uit.
Pluspunten
vriendelijk aan telefoon ,zeer snel verzonden
Pluspunten
Nette uitstraling, goede service & producten van kwaliteit!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
goede service, bestelling was de volgende werkdag geleverd
Verbeterpuntengeen
Walmolenstraat 3335
1333 BZ Almere
Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.