Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
prima communicatie zowel via de Tel als Mail. snelle levering, na de bestelling gelijk terugkoppeling dat alle onderdelen op voorraad waren. helemaal goed!
Pluspunten
Super snelle levering.
Toen ik het bestelde stond er op voorraad, maar was niet zo dus duurde dag langer
Pluspunten
Goed geholpen door dame aan de telefoon. Snelle levering
Pluspunten
Scherpe prijs. Goede communicatie en snelle levering
Pluspunten
Pakket was in eerste instantie niet bezorgd door DHL. Afhandeling van Fine Line Imports was uit de kunst. Snel reageren via vragen per email, contact opnemen met DHL en bellen om even te informeren over de stand van zaken.
Pluspunten
Goede communicatie!
Pluspunten
Snelle service, goede service, denken goed en snel mee. Kom je niet veel meer tegen dat er word meegedacht.
VerbeterpuntenGa zo door dan jullie hebben geen concurrentie. TOP
Pluspunten
Goede communicatie, denken mee.
Pluspunten
Goede communicatie. Vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenGeen.
n.v.t.
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering naar belgie
Pluspunten
Via online support info gekregen over het product en direct te horen gekregen dat het op voorraad was.
Pluspunten
Snel en vakkundig.
VerbeterpuntenEvt. iets van vaste klanten korting of korting bij vaker/meer afname. : )
Pluspunten
zie bovenstaande beoordeling
VerbeterpuntenDe prijs
Pluspunten
Vriendelijk mailcontact
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Great Products Great and fast service ! Thanks
VerbeterpuntenLanguage selection button on website.
Pluspunten
Bij het uitpakken van een pakket bleek er een oliefles lek te zijn, even gebeld en ik kreeg de volgende dag een nieuwe binnen.
Walmolenstraat 33-35
1333 BZ Almere
Fine Line Imports is dé specialist in performance onderdelen voor straat en motorsport. Vanuit Nederland leveren wij hoogwaardige producten voor liefhebbers die nét dat beetje extra verwachten van hun auto. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige remcomponenten en performance upgrades, met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en bewezen merken. Wij werken samen met toonaangevende merken zoals: DBA (Disc Brakes Australia), Ferodo Racing, EBC Brakes, CL Brakes (Carbone Lorraine), Hawk Performance, Brembo Racing, Goodridge, ARP, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, Pedders Suspension, Xtreme Clutch en vele anderen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld voor verschillende toepassingen – van dagelijks gebruik en sportief rijden tot intensief circuitgebruik. ✔ Persoonlijk advies ✔ Snelle levering ✔ Specialistische kennis