Pluspunten
Snel en vakkundig.
VerbeterpuntenEvt. iets van vaste klanten korting of korting bij vaker/meer afname. : )
Pluspunten
zie bovenstaande beoordeling
VerbeterpuntenDe prijs
Pluspunten
Vriendelijk mailcontact
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Great Products Great and fast service ! Thanks
VerbeterpuntenLanguage selection button on website.
Pluspunten
Bij het uitpakken van een pakket bleek er een oliefles lek te zijn, even gebeld en ik kreeg de volgende dag een nieuwe binnen.
Pluspunten
Goeie snelle service. Wanneer de levertijd langer duurt dan opgegeven, word er direct contact opgenomen.
Pluspunten
Top bedrijf. Aanrader.
Pluspunten
Vriendelijk, snelle levering
Pluspunten
Pakket was snel in huis.
VerbeterpuntenVond de verzendkosten nogal hoog voor een relatief klein & licht pakket. Dat kan goedkoper namelijk.
Pluspunten
Pluspunten
zeer tevreden
Pluspunten
goeie snelle reactie via de mail met de medewerkers. Snelle levering na bestelling.
Verbeterpuntenremblokken goedkoper maken
Paul, de prijs van de remblokken word bepaald door de fabricant, daar kunnen wij helaas niets aan doen. Jammer dat u ons daarom een 5 geeft, want wij doen altijd ons uiterste best om de beste prijs aan te bieden.
Pluspunten
Communicatie via de chatbox liep perfect. Ik had een vraag over een onderdeel en de medewerkster ging voor de zekerheid meteen de dealer bellen waardoor ik zeker wist het juiste onderdeel te kunnen bestellen.
Pluspunten
mooie site
VerbeterpuntenErg hoge verzendkosten
Wij werken uitsluitend met een koeriersdienst en niet met postzegel verzendingen juist omdat deze vaak verdwijnen en niet aankomen, vandaar dat de verzendkosten € 8.95 zijn ongeacht wat u besteld.
Walmolenstraat 3335
1333 BZ Almere
Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.