Pluspunten
Uitgebreide voorraad, snelle levering, goede communicatie
Pluspunten
Communicatie
VerbeterpuntenDuidelijk zijn over de pasvorm, kost mij geld omdat de pasvorm niet noord europees is. Jammer van m,n geld Zal dit niet meer zo doen.
Beste Willem, Het spijt ons dat u niet tevreden bent. Arroxx moet altijd gemeten worden omdat de maten iets afwijken, dit is ook duidelijk vermeld bij de kleding. Daarom vermelden wij ook meten = weten !! Wij vinden het ook jammer dat arroxx niet exact de EU maten heeft, maar helaas kunnen wij dit niet verhelpen.
Pluspunten
SUBARU
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Snelle reactie en levering, goede service en heel veel kennis.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Duidelijke Website. Veel producten te bestellen. Vriendelijk personeel
Pluspunten
Snel en persoonlijk onze vraag over een brandvertragende overal beantwoord. Deze was bijna niet meer verkrijgbaar en de maat was voor ons lastig te bepalen en we hadden hem op korte termijn nodig. Ze hebben ons hier heel erg goed mee geholpen en waren zelfs bereid twee verschillende maten op te sturen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
directe reactie van jamie i.v.m uitblijven betaling
Verbeterpuntenopvolging betaling via bucarro
Pluspunten
Duidelijk, betaalbaar en snel!
Pluspunten
zeer goeden service, snelle afhandeling , en snelle verzending
VerbeterpuntenDoe zo verder
Pluspunten
Pluspunten
Correcte prijs, goede communicatie, enkel met mijn bestelling wat pech gehad met de verzend dienst, maar hier kon FLI niets aan doen, en zij hebben hier zeer hun best voor gedaan om het zo snel mogelijk in orde te maken, wat zeker gelukt is.
Pluspunten
Lossen problemen op
Pluspunten
Zeer goede online support
Walmolenstraat 3335
1333 BZ Almere
Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.