Pluspunten
Pluspunten
Dinsdag olie besteld en woensdag was het in huis, helemaal top!
Pluspunten
Bon suivi de commande Bon contact
Pluspunten
Levering was een heel stuk sneller dan gepland, helemaal super
VerbeterpuntenVooral zo door gaan!
Pluspunten
Mensen met passie voor hun producten. Luisteren en denken mee met de klant.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Fast as Quality again at a good price.
VerbeterpuntenKeep up the good work
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenNog geen.
Pluspunten
ik kan er niets op aan merken , zeer snelle levering , ookal was het stuk niet op vooraad , jullie deden jullie best , zaterdag gebeld , niets op vooraad , dinsdag bij jullie binnengekomen en woensdag al thuis geleverd
Pluspunten
Zeer behulpzaam, kennen de onderdelen en modellen door en door
VerbeterpuntenMet een trekhaak op de forester is er een minimale modificatie nodig aan de brackets
Pluspunten
Snelle service. Goede comunucatie. qua levering, bestelling en status.
VerbeterpuntenTeksten bij sommige producten personaliseren (vertalen in ned) en eigen kennis/ervaring bij product melden.
Pluspunten
Duidelijke site, snel bericht en snel thuis bezorgd. gewoon super, echt van deze tijd.
Pluspunten
Kwaliteit service vriendelijkheid
Pluspunten
Mijn eerste maar zeker niet de laatste bestelling! Snelle bezorging en goed produkt!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel antwoord en goede informatie over verzending.
Verbeterpuntennvt
Walmolenstraat 3335
1333 BZ Almere
Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.