Pluspunten

Beste Fine line imports, ik heb gister zojuist de spullen ontvangen, alles past goed en ziet er netje's uit. bedankt voor de goede en snelle service. mvg ilona breedeveld

geen opmerkingen !

Pluspunten

goede online support, snelle levering van het product.

geen

Pluspunten

Klantvriendelijk en de post komt goed optijd

Pluspunten

Goeie service, uitleg en snel geleverd!

Geen idee

Pluspunten

- Overzichtelijke website - Zeer brede assortiment - Goede communicatie - Goede service

Pluspunten

Goede en snelle levering, het product is goed verpakt, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

In mijn ogen geen

Pluspunten

- snelle response op vragen -snelle levering -uitgebreide artikelenbestand . -overzichtelijke website -mogelijkheid om aangekochte goederen te laten monteren -kennis van zaken,professionele opzet.

- Noodzakelijk een account aan te maken om iets te kunnen bestellen, geen mogelijkheid om als "gast" iets te bestellen. Winkels die een account eisen mijdt ik liever. Niemand staat te wachten om honderden inlogcodes te onthouden van webwinkels.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling gaat vlot. Produkten zijn goed. Levering gaat vlot ALS het product/onderdeel voorradig is.

Klant optijd iets laten weten wanneer een product/onderdeel niet voorradig is.

Pluspunten

Goede feedback tijdens het gehele proces van kopen tot leveren.

N.v.t.

Pluspunten

Ik vind een super site. Heel overzichtelijk en makkelijk om producten te vinden. Ik had iets besteld en binnen een paar minuten werd ik gelijk per email geïnformeerd. De levering is heel snel,betrouwbaar en de klantenservice is perfect. Je wordt op de hoogte gehouden over de status van de order en aflevering. Echt een voorbeeld voor alle web-shops. ...Bedankt..

Geen, alles ging zoals het zou moeten gaan.

Pluspunten

Zeer snelle service

Pluspunten

-deskundig advies -snelle levering -goede prijs

Pluspunten

Goede en snelle service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte service Prima verpakking postpakket

Verstuurd via DHL: waardeloze service van DHL. Eerst pakket zoekgeraakt bij DHL, door mijn telefoneren teruggevonden en daarna moest ik het zelf komen ophalen (vanuit Haarlem) in Amsterdam op een onguur fabrieksterrein waar men je na aanbellen 15 minuten voor de afgesloten poort laat staan wachten. Volgende keer via Post.nl versturen graag; desnoods betaal ik extra daarvoor.

Pluspunten

Snelle levering, handig doordat het door de brievenbus word geschoven en je niet speciaal thuis hoeft te blijven

Pluspunten

super service en leuke vlotte afhandeling ..gewoon een perfect bedrijf die doet wat ze zeggen ..

Pluspunten

Super snelle goede levering

Pluspunten

Duidelijke site, goede communicatie en snelle afhandeling

Zo blijven verderdoen!

Pluspunten

Supersnel verzenden na ideal door artikelen die allemaal op voorraad waren.

Optie bij afleveren aan te vinken dat het ook bij buren mag? Eventueel door klant opgegeven huisnummers.

Pluspunten

Snelle en correcte levering tegen een goede prijs

geen

Pluspunten

Betrouwbaar, hulpvaardig, en goed geprijsde producten! ++++

Pluspunten

- Goede en moeilijk vindbare producten. - Duidelijke info op de website. - Vele betaalmogelijkheden. - Snel antwoord op on-line vragen. - Know-how (alternatieve remblokken voor mijn model van wagen werden voorgesteld).

- Als een levering langer duurt dan een week kan het handig zijn om de klant een mailtje te sturen om hem/haar te informeren over de status van zijn/haar bestelling. Ik denk dat naarmate er meer en meer online geshopt wordt, mensen gewoon raken aan snelle leveringen. Een kort seintje om te laten dat het nog even gaat duren zou leuk zijn.

Pluspunten

Directe respons via mail op vragen en correcte en snelle levering .

Pluspunten

Ik heb niets te klagen goeie service en volharders!

Die kan ik niet bedenken.

Walmolenstraat 3335

1333 BZ Almere

Over Fine Line Imports

Fine Line Imports - Hét adres voor al uw tuning en motorsport onderdelen. Zelf zijn wij distributeur voor de Hawk Performance remblokken in Nederland en de Xforce Varex Uitlaten (systemen met klep bediening) in de Benelux. Ook zijn wij officieel dealer van: DBA (Disc Brakes Australia), Xtreme Clutch, Xtreme Outback, ACL Race lagers, Pedders Suspension, Turbosmart, Whiteline, SuperPro, GFB (Go Fast Bits), ARP, Brembo Racing, Carrillo, Carbone lorraine (CL Brakes), EBC remmen, Ferodo Racing, Goodridge, HKS, Innovate, King Lagers, Milltek Sport, PowerSprint uitlaat delen enz.