Sele en goed geleverd

Geweldjg

Goed geholpen bestelling klopt met advertentie

Super service zeer snelle levering

Hele vlotte service en wel heel snel geleverd. Ken Hertogs al heel lang fijne goed gesorteerde prijs tegen betaalbare prijzen.

Top service, snelle levering.

Vriendelijk personeel, fijne producten en snelle levering. AANRADER!

Snel en netjes geleverd

Werd goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Werd geleverd zoals verwacht

alles is keurig afgehandeld

bij mijn eerste levering was 1 bestelling niet afgeleverd, keurig op gelost. werd na gezonden, heb hier nog een zaak voer bij besteld deze werd bij de nalevering geleverd zonder verzend kosten

Goed en betrouwbaar

Hele snelle service en goed product

Perfeckt

Snelle levering en goede service

Prima bedrijf!

Keurig en goed afgeleverd!

Zeer snel afgehandeld en bezorgd

Hoed te doen

Prima zaak

Directe opvolging bij revieuw.Wordt direct gebeld en kosteloos verstuurd

Content

Voor de eerste maal heb ik iets besteld vlug geleverd bedankt

Mijn paraplu was kapot,opgestuurd binnen 3 dagen nieuwe paraplu ontvangen top.

Goed product en snel verzonden en geleverd

Perfect verpakt en snel geleverd

Goed ontvangen keurig in gepakt

Top bedrijf

Top bedrijf en top bezorging

Geweldig kattenmeubel voor een hengelsport webshop :)

De levering was erg snel en verliep soepel, alles kwam in topconditie aan. De krabton is helemaal compleet en ziet er netjes uit (mooie kleur ook). Het enige probleem is nu dat de katten de doos leuker vinden dan de ton zelf... haha

Betrouwbaar en snel. Ik zal nog bestellingen maken.

Feederstoel gezocht en hier gevonden voor een mooie prijs. Goedkoper dan andere winkels.

ruime keus goede prijs en een snelle levering gewoon goed

goede service, klantvriendelijk bedrijf

goede snelle service, gemotiveerde medewerkers

Duurde 1 week deze keer

Normaal.duurt de bestelling.geen week

prima en op tijd

zie hierboven

Goeie service nette prijzen.

Molens besteld en zoals op de site staat de volgende dag geleverd, alleen hadden ze het bij dpd een beetje verkloot. Volgende dag gelukkig alsnog geleverd.

Snel en accuraat

Ik kreeg al snel een bericht dat de bestelling klaar lag in de winkel in Tilburg. Super!

Middelbuurtseweg 34

3903LD Veenendaal

Over Hertog hengelsport

Hertog Hengelsport is dé (web)winkel voor echte hengelsport liefhebbers. We bieden een ruim assortiment hengelsport artikelen voor het vissen op roofvis, karper, witvis, forel en meer, in verschillende prijscategorieën. Hertog Hengelsport omvat niet alleen de online hengelsport winkel, maar bestaat ook uit vier fysieke hengelsport winkels in Nijmegen, Tilburg, Veenendaal en Rhenen.