Goed en gezellig

uitstekend

uitstekend

Snelle en goede levering.

De snelheid van het licht

Bij de mijn bestelling van de HP printer om 18:00 kwam hij de andere dag om 09:30 uur bij mij thuis. Keurig verpakt, de printer was binnen 10 minuten aangesloten op wifi en werkte op laptop en telefoon. Super en tegen een mooie prijs! dus top.

Goede service, webshop niet up to date

Bestelling geplaatst vanwege voorraad via webshop. Dag later werd ik gebeld dat de voorraad op was, ondanks beschikbaarheid op de site. Dit werd wel keurig besproken en een alternatief aangeboden. Deze was voor mij niet goed, hierdoor samen via telefoon tot een goed alternatief gekomen met een gratis extraatje, hele fijne service!

Uitstekende service en advies ontvangen van Hertog hengelsport.

Had een nieuwe vaste hengel gekocht bij Hertog hengelsport. Na een hengelbreuk prima service en advies ontvangen en een nieuwe andere hengel gekregen geheel onder garantie.

Goede en snelle levering

Producten waaren snel verzonden en netjes verpakt

Uitstekende service

Snel geleverd en goed verpakt

Alles voorradig en snel geleverd

Bestelling zoals verwacht

prima service, snel gewerkt

en daarom een goede ervaring

Werkt niet Klara

Ik kan niet betalen met Klara, kan je het factureren!!!!!! Hoe kan men betalen als jullie klare niet werkt

zeer teveden

vandaag voor het eerst gebruikt ben er zeer tevreden over had het nog nooit eerder gehad maar ik vind het prima

buitengewoon tevreden!

via internet cadeaubon besteld in veenendaalse vestiging. ze belden me dat hij klaar lag. op de vraag of ze hem misschien door de bus wilden gooien in mijn veenendaalse huis zeiden ze meteen: is goed hoor! geweldig toch!

Goede produkten

goed en op tijd geleverd

Vriendelijke mensen , goed geholpen , goed prijs . Snelle levering , goede kwaliteit, en bij het telefoon gesprek waren ze aardig en niks was te veel .

Netjes laten weten dat er de leem niet was toen jullie het binnen kregen heb je alles netjes laten bezorgen ik zou zeggen gaat zo door prima

Gewoon goed

Mooi volgens afspraak.

ruime keuze

Met mijn onervarenheid is het altijd zoeken en lastig om keuzes te maken als er niet voldoende uitleg bij de artikelen staat. Dus ik moet eerst veel opzoeken en dan pas een keuze maken. Ik vind wel dat Hertog een hele ruime keuze heeft en dat de prijzen zeer redelijk zijn.

Goed in gepakt

Ik had een feeder top besteld. Deze was zeer netjes in gepakt en zo dat er geen beschadigingen konden komen

Snelle levering en goede prijsstelling

Bestelling keurig netjes ontvangen, aanrader

Nette snelle levering.

Bezorgadres op de dag zelf veranderd, werdt netjes rekening mee gehouden

Heel mooi zaak

Middelbuurtseweg 34

3903LD Veenendaal

Over Hertog hengelsport

Hertog Hengelsport is dé (web)winkel voor echte hengelsport liefhebbers. We bieden een ruim assortiment hengelsport artikelen voor het vissen op roofvis, karper, witvis, forel en meer, in verschillende prijscategorieën. Hertog Hengelsport omvat niet alleen de online hengelsport winkel, maar bestaat ook uit vier fysieke hengelsport winkels in Nijmegen, Tilburg, Veenendaal en Rhenen.