goed geregeld

goede webshop

Goede post service

Bestelling online in zeer nette verzorgde pakket ontvangen via DPD.

Duidelijke site en snelle afhandeling van mijn order

Goede ervaring met mijn bestelling. Duidelijke site en het afhandelen en binnenkrijgen van mij order. Ook zeer tevreden over.

Zeer behulpzame mensen met kennis.

Ondanks dat mijn bestelde producten niet aanwezig was wat wel op de site stond, heeft de man die mij belde heel goed geholpen. Samen tot een goede oplossing gekomen. Volgende keer ga ik weer jullie site verzoeken.

Alles op tijd geleverd. Tip top service.doe zo verder mvg jose

Ruime sortering en snelle service

Hertog Hengelsport Veenendaal al weer heel wat jaartjes de zaak die een ruim assortiment heeft van de verschillende merken. Ook de voorraad wordt daar goed op peil gehouden. Leveren snel en houden je op de hoogte van de verzending. Top!

Goede prijs kwaliteit, goed verpakt en snelle levering.

Snelle levering en top kwaliteit.

Ik zit nog steeds te wachten op mijn zeef.

Vorige week maandag besteld,na 3 dagen een bericht gestuurd waar mijn zeef bleef,deze kwam van een ander filiaal. OK werd verzonden via DPD werd gemeld,dit is het laatste wat ik gehoord heb,zit nu weer op maandag een week later nog op mijn zeef te wachten. Dit is niet het enige geval het wordt bijna normaal met pakket bezorging,daarom zo min mogelijk online bestellen is de enige oplossing.

super geholpen

voor oudere mensen het invullen van bestelling iedere keer het wachtwoord veranderd , ik ben bang voor te bestellen maar het is toch goed gekomen , bedankt ervoor. Pierre.

Prima, snelle levering

Eerste keer besteld en super tevreden!!!

Ik was op zoek naar nieuwe Gamakatsu offset haken en kwam bij Hertog terecht daar deze zeer scherp geprijsd waren. Ik had diverse pakketjes besteld van 2 maten en werd netjes opgebeld door een medewerker met de mededeling dat er van de ene maat één pakje tekort was en met de vraag of er dan een extra van de andere maat mocht geleverd worden. Topservice noem ik dit en zal zeker niet mijn laatste bestelling zijn bij Hertog.

Degelijk verpakt snel verstuurd. Prima service dus

Supersnel geleverd

Spulletjes waren na een dag al in huis

Goede producten tegen een scherpe prijs en snel geleverd.

Super snel geleverd

Heel snel geleverd de volgende dag in huis. Je kon het allemaal goed volgen. Super

Kan niet oordelen nog niets ontvangen

Ben nu een week later niets ontvangen wacht telefoontje af

gewoon top

direct antwoord als er iets mis was met de verzending , niet dat zij er iets konden aan doen , ik was efkes niet thuis toen ze leverden , maar kreeg bericht dat ik hen had misgelopen , maar staken geen verdere inlichtingen over mijn paket in men brievenbus en kreeg ook geen email van DPD

Product snel en prima verpakt, dus eigenlijk niks op aan te merken. Serieus bedrijf.... ga zo door.

Zoals verwacht!!!, perfect!

Alles naar wens

hele maal toppy

hele maal toppy

Slechte bezorging

Geleverd item was prima, zeer ontevreden over de bezorgdienst DPD. Ik was thuis maar kreeg de melding wij hebben u gemist. Waardoor ik mijn pakket pas 2 dagen later kon ophalen.

Snelle levering al vond ik het wel raar dat op het artikel een prijs stond die 2 euro goedkoper was dan wat ik er online voor betaald hebt. Verder geen werk van gemaakt

Klantvriendelijk personeel en komt snel met een goede oplossing.

Bestelling gedaan, artikel besteld op de site, die in voorraad was, maar achteraf niet het geval was. Ik werd netjes opgebeld en er werd gelijk een andere oplossing bedacht. Ik kreeg te horen, als ik akkoord ga, dat er een ander artikel van het zelfde merk en een stukje duurder opgestuurd zou worden. Deze vind ik nog mooier, ik ben er erg blij mee. Bedankt voor de goede service. Groetjes Louis

Middelbuurtseweg 34

3903LD Veenendaal

Over Hertog hengelsport

Hertog Hengelsport is dé (web)winkel voor echte hengelsport liefhebbers. We bieden een ruim assortiment hengelsport artikelen voor het vissen op roofvis, karper, witvis, forel en meer, in verschillende prijscategorieën. Hertog Hengelsport omvat niet alleen de online hengelsport winkel, maar bestaat ook uit vier fysieke hengelsport winkels in Nijmegen, Tilburg, Veenendaal en Rhenen.