Snelle levering & prima kwaliteit en prijs.

De titel zegt al voldoende; bestelde hengel snel geleverd tegen een uitstekende prijs. Verpakking en bezorging prima!

Snel antwoord op mijn email en snelle levering

zie hierboven

Uitstekende klantenservice

Karpermolens besteld die niet meer op de website stond. Gebeld en nagevraagd of ze nog op voorraad waren. Kreeg snel binnen 1 min al een antwoord en via de mail makkelijk gegevens doorgegeven en een betaallink ontvangen. Eenmaal betaald kreeg ik de molens binnen 1 werkdag binnen. Super!

Prima zaak en bestelling is snel binnen..

snelle en goede service.

volgende keer weer.

ALLES PRIMA

prima en snel geregeld goede prijzen

snel en goed geholpen

Eerste keer besteld zeer goed er zullen zeker nog bestellingen volgen en ook een vlugge afhandeling

wacht nog steeds

Heb nog steeds niets ontvangen

uitstekend

alles verloopt goed

Ik ben zeer tevreden

Vlotte levering

Alles in goede orde ontvangen

In de winkel uitstekend geholpen en de geleverde producten ontvangen zoals besteld

Top zaak, super service!!

Al zeker 10 jaar mijn favoriete hengelsportzaak!

Prima geleverd,beetje laat

Snel besteld en snelle levering

Perfecte service!

Perfecte service! Opgebeld worden omdat het artikel naar keuze vervangen werd door het nieuwste model maar in een andere kleur en dit nog aan de oude prijs.

Snelle levering schappelijke prijzen

super

op drie dagen geleverd op zaterdag in België TOP!

Snel en goed

Snel en goed geleverd.

IK bestelde 3 artikelen waarvan een klein artikel niet op voorraad was . Ik had graag gezien dat kanten service mij een email had gestuurd met de mededeling dat het artikel niet op voorraad was .In plaats mij een week te laten wachten . Dan kan het artikel worden aangepast voor wat ander of worden geannuleerd . Voor de rest een prima service ik zal zeker weer bij deze zaak kopen .

Goed en snel geregeld

Goed advies en snelle complete levering

Keurig, netjes alles in één keer verzonden

Dit was de eerste keer dat ik zaken deed met Hertog Hengelsport, maar ik ga er zeker meer zaken mee doen. Bet tevreden

Wat ik bestel wordt geleverd

Totnu toe is het gevraagde geleverd, dus dan is altijd goed

Middelbuurtseweg 34

3903LD Veenendaal

Over Hertog hengelsport

Hertog Hengelsport is dé (web)winkel voor echte hengelsport liefhebbers. We bieden een ruim assortiment hengelsport artikelen voor het vissen op roofvis, karper, witvis, forel en meer, in verschillende prijscategorieën. Hertog Hengelsport omvat niet alleen de online hengelsport winkel, maar bestaat ook uit vier fysieke hengelsport winkels in Nijmegen, Tilburg, Veenendaal en Rhenen.