3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekker snelle levering en goed assortiment

de aantallen van de producten werden vaak weer terug gezet naar 1 terwijl ik er meerdere had ingevuld. En bestelde xl voerkorven van preston en kreeg de helft in xl en de helft in s.

Pluspunten

Groot assortiment, goede prijs en keurig volgens afspraak afgeleverd.

Pluspunten

Hele goede service.

Zorgen dat alles wat op de site aangeboden word ook daadwerkelijk op voorraad is. Ik heb het dan over voer ingrediënten b.v. beschuitmeel of peperkoekmeel dat wel eens niet voorradig is.

Pluspunten

Super snelle service

Pluspunten

Op het moment van bestellen is in de webshop duidelijk te zien op een artikel op voorraad is of niet. Is het bestelde artikel niet op voorraad dan word je keurig via e-mail geïnformeerd over de levertijd van het artikel en tevens wordt aangegeven wanneer het pakket verzonden wordt. Neem je telefonisch contact op wordt je vriendelijk te woord gestaan. Andere webshops kunnen een voorbeeld aan Hertog nemen.

Als je inlogt in je account en naar bestelling gaat vindt je een knop traceer. Als je er op drukt ga je naar de DPD website en krijg je een foutmelding dat de zending niet gevonden kan worden, omdat het referentienummer van de zending niet meegestuurd wordt, maar het ordernummer van je bestelling bij Hertog. Verder heb ik geen verbeterpunten en zou zeggen ga zo door.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijs

Levertijd

Pluspunten

Bij verkeerde levering wordt het probleem snel opgelost .

Pluspunten

Klant vriendelijk

Eerder reageren op vragen

Pluspunten

Pluspunten

Alles volgens afsprssk

Ga zo door

Pluspunten

goede,degelijke spullen en snelle service

Pluspunten

Meestal alles op voordat! Dus niet een al te lange levertijd!

Een paar keer per jaar,een mooie actie over het hele assortiment! Een mooie korting bijvoorbeeld!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geholpen Door de klantenservice nadat ik geen account kon aanmaken.

De webshop. Kon geen account maken zelfs na meerdere mailtjes naar de klantenservice.

Pluspunten

Na vele winkels hebben te gemaild kreeg ik te horen dat de shimano ultegra ci4 14000 xtb pas over 19 weken leverbaar is. Hertog hengelsport had ze ook niet op voorraad maar heeft verder gezocht voor mij en binnen 24 uur kreeg ik een mail dat hij ze had gevonden en voor een hele gunstig prijs en een daf later werd het thuisbezorgd. Bedankt voor de goede service hertog hengelsport

Pluspunten

Op zaterdag een vraag gesteld via de website, diezelfde avond nog het antwoord ontvangen dat ik nodig had! Dinsdag daarna had ik mijn bestelling binnen. Top geregeld allemaal!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim assortiment aan vis spullen artikelen welke wel op voorraad zijn worden snel geleverd

Slechte indicatie wanneer een product op voorraad komt, alternatief product wordt helaas niet aangeboden. Pas na 2,5 maand mijn artikel kunnen ontvangen en pas na zelf contact op te nemen wordt er een status update gegeven anders niet.

Pluspunten

klantvriendelijk, snelle bezorging

Pluspunten

service is goed

Pluspunten

goede telefonosche informatie. Levering op de afgesproken dag

Pluspunten

Niet duur

Iets sneller leveren

Pluspunten

Lekker snel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

a levering bij dpd is niet oke te laat niet te traceren pakket

Pluspunten

Bestelling volgende dag netjes verpakt geleverd.

Middelbuurtseweg 34

3903LD Veenendaal

Over Hertog hengelsport

Hertog Hengelsport is dé (web)winkel voor echte hengelsport liefhebbers. We bieden een ruim assortiment hengelsport artikelen voor het vissen op roofvis, karper, witvis, forel en meer, in verschillende prijscategorieën. Hertog Hengelsport omvat niet alleen de online hengelsport winkel, maar bestaat ook uit vier fysieke hengelsport winkels in Nijmegen, Tilburg, Veenendaal en Rhenen.