Laden reviews...
189 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen spreken de reviews over snelle levering en betrouwbare service. Klanten noemen vaak vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. De prijs-kwaliteitsverhouding wordt positief genoemd en artikelen zijn goed verpakt. Af en toe doet zich een leveringsprobleem voor, maar dit wordt doorgaans naar tevredenheid opgelost.
zie hierboven
28 February 2026
Rene
Abbenes
Molens besteld en zoals op de site staat de volgende dag geleverd, alleen hadden ze het bij dpd een beetje verkloot. Volgende dag gelukkig alsnog geleverd.
27 February 2026
Jan
HAARLEM
Ik kreeg al snel een bericht dat de bestelling klaar lag in de winkel in Tilburg. Super!
24 February 2026
Wil
Berkel-Enschot
De producten moet ik nog uit proberen
21 February 2026
Nico
Niewegein
Had alles in 2 dagen in huis.
21 February 2026
Sander
Hurdegaryp
Zeer goede service en snelle levering top
17 February 2026
Piet
Tzummarum
Snelle levering Produkt zoals omschreven
16 February 2026
Johan
Cranendonck
Snelle levering tegen goede prijs.
11 February 2026
Hans
Rotterdam
Uitstekende zaak met top service!
10 February 2026
Ton
Kerkrade
Heel veel ervaring met Hertog heb ik nog niet, maar mijn eerste indrukken zijn ronduit positief. De levering verloopt vlot en correct. Toegeven; ik heb nog geen beroep hoeven te doen op de retour-, ontevredenheid-, of garantieservice. Hoe dan ook behoort Hertog tot een van de hengelsport-(web)winkels, waar ik met vertrouwen boodschappen doe.
7 February 2026
Patrick
Stramproy
Het pakket werd in Diksmuidseweg 128B in Ieper geleverd wat een eind is voor ons doordat wij geen auto hebben.dat is in een ophaalpunt.nochtans was duidelijk dat het op ons thuisadres moest worden geleverd
Beveelt niet aan
5 February 2026
Cindy
Ieper
Heel makkelijk om te bestellen, en de track and tracé was ook prima, levering als aangegeven en lekker snel. Ga de volgende keer gerust weer wat bij Hertog bestellen
4 February 2026
Paul
Duiven
Snel verlopen en juiste matriaal
29 January 2026
Urbain
Zwijndrecht
Perfecte service
28 January 2026
Jan
Urk
Ik had bij de bestelling per abuis een onjuist huisnummer ingevuld. Ik werd direct gebeld om te checken wat het juiste huisnummer moest zijn. Volgende dag de bestelling wat ook nog eens een leuke aanbieding was bezorgd.
27 January 2026
Dylan
Purmerend
goede service en updates voor de leveringen. ook snel geleverd kortom gewoon goed
25 January 2026
elroy
hapert
Had 2 boilie rolplanken besteld, ze zijn goed aangekomen. Wel jammer dat de planken verschillend waren qua totale omvang en merk maar, de boilies zouden er niet minder door worden. Volgende bestelling is toch weer bij hertog.
25 January 2026
wiljan
Budel-Schoot
Ruim assortiment en heel snel geleverd. Duidelijke communicatie over de bestelling en levering.
24 January 2026
René
Asperen
Ondanks de drukte snelle levering, dobber netjes verpakt
21 January 2026
Ariën
Grootebroek
Ze hadden wat ik nodig had, en wat Fauna Raamsdonksveer niet kon leveren, en werd snel verstuurd
20 January 2026
Hans
Langeweg
Tijdens problemen met de vervoerder DPD heeft men na een klacht hierover, contact gezocht met mij. Mijn complimenten.
16 January 2026
Leo
Wassenaar
Ik werd onmiddelijk gebeld omdat ik een onderdeel vergeten was
14 January 2026
Paul
Middelburg
Zeker aanbevelen, fijne service, vriendelijke personeel
13 January 2026
J.
Biervliet
Een duidelijke website met aantrekkelijke prijzen en een snelle levering waarbij te steeds goed wordt geïnformeerd over de voortgang van de verzending
13 January 2026
Wim
Zoeterwoude
Betrouwbare firma. Zeer adequaat in de communicatie. Levering snel en volgens afspraak. Zou er zo weer bestellen.
12 January 2026
PJ
Diemen
Hertog Hengelsport is dé (web)winkel voor echte hengelsport liefhebbers. We bieden een ruim assortiment hengelsport artikelen voor het vissen op roofvis, karper, witvis, forel en meer, in verschillende prijscategorieën. Hertog Hengelsport omvat niet alleen de online hengelsport winkel, maar bestaat ook uit vier fysieke hengelsport winkels in Nijmegen, Tilburg, Veenendaal en Rhenen.
Middelbuurtseweg 34
3903LD Veenendaal