Pluspunten

ik vind jullie service en eerlijkheid super, wanneer ik iets nodig heb zal ik weer bij jullie kijken al ben ik geen visser en ga deze paraplu gebruiken bij hondenshows

Pluspunten

Wat ik persoonlijk prettig vind is , dat ik op jullie site direct kan zien of een product uit voorraad leverbaar is. Op veel website is dat niet het geval, heb je het artikel al betaald met i deal, krijg je een dag later een mailtje dat de door mij bestelde producten niet op voorraad is. Snelle levering, artikelen zijn over het algemeen gunstig geprijsd.

Wat wel verbeterd kan worden is, ik heb 2 keer al wat bij jullie besteld maar ik krijg nooit een bevestiging via de mail dat het pakje met de post mee is gegeven. Persoonlijk vind ik het wel prettig om een bevestiging te krijgen dat het pakje opgestuurd is. weet ik ook wanneer ik het pakje kan ontvangen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Het duurt erg lang voor je de bestelde artikelen binnen hebt. We zijn nu ruim een week aan het wachten.

Pluspunten

Pluspunten

Zending optijd, mooie prijzen

Track en trace nummer van bestelling naar koper mailen of sms. Dat werd eerst gedaan alleen nu niet meer ;(

zo doorgaan

Pluspunten

Zeer ruim aanbod en concurrerende prijzen.

- Heb liever dat ze gebruik maken van PostNL i.p.v. DPD service. Is meer betrouwbaar. - Helaas geen Track & Trace. - De productomschrijving is er niet of heel karig.

Pluspunten

- goede service, ik werd gebeld door een medewerker,omdat een artikel niet voorradig was en kreeg desgevraagd een alternatief voor dezelfde prijs; - razendsnelle levering van de bestelling op de volgende dag

Ik zou het niet weten, alles verliep tot volle tevredenheid

Pluspunten

Prima service Concurrerende prijzen Duidelijke website Goed advies

Bij de laatste bestelling voor 15.00 uur besteld, de volgende dag bezorgt, kwam de bestelling helaas een dag later aan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Redelijk groot assortiment

Assortiment nog iets meer uitbreiden

Pluspunten

Mooie prijzen en snelle verzending.

Pluspunten

Duidelijke website, goed bereikbare winkel (telefonisch contact), snelle levering, degelijke verpakking bij verzending.

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit duidelijke site

ze waren een deel van de bestelling vergeten op te sturen. na contact is dit snel opgelost en had ik de volgende dag de volledige bestelling binnen gekregen

Pluspunten

Directe actie

nvt

Pluspunten

Ik heb een foedraal besteld van preston. hij was goedkoop en ik kreeg er ook nog 20%korting op. goed afgeleverd helemaal tevreden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt.

De lijn op de molens van de karperhengels was waardeloos. Dik goedkoop gekruld plastic. En ook nog in drie delen aan elkaar geknoopt met een knoop die zo los te trekken is. Daar gaat je karper met lijn en al. Bedankt hoor. Verkoop dan geen lijn op de molens.

Pluspunten

Telefonisch goed te bereiken en daarna perfecte geholpen waardoor ik op internet mijn aankoop heb kunnen doen en de volgende dag was het product aangekomen. Super super

Kan niet beter !

Pluspunten

snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Snelle en correcte behandeling , zending conform de toezegging!

2 sterren: slechter dan verwacht

28 april bestelling geplaatst. 6 mei bestelling nog niet ontvangen.

Pluspunten

Ruime overzichtelijke zaak en deskundig personeel. Altijd het nieuwste op hengelsportgebied.

Alleen jammer dat er weinig parkeerplaats is. Voor de rest alleen maar lof. Ga zo door.

Pluspunten

-snelle reactie op mails en vragen -duidelijke website -service

Pluspunten

super service en snelle levering van de bestelde producten prijs ,kwaliteit prima . een aanrader

Middelbuurtseweg 34

3903LD Veenendaal

Over Hertog hengelsport

Hertog Hengelsport is dé (web)winkel voor echte hengelsport liefhebbers. We bieden een ruim assortiment hengelsport artikelen voor het vissen op roofvis, karper, witvis, forel en meer, in verschillende prijscategorieën. Hertog Hengelsport omvat niet alleen de online hengelsport winkel, maar bestaat ook uit vier fysieke hengelsport winkels in Nijmegen, Tilburg, Veenendaal en Rhenen.