Pluspunten

Snelle levering goed kwaliteit producten betrouwbaar

Pluspunten

Goede levering en op tijd van te voren bellen erg positief

Pluspunten

Snel mailantwoord op een vraag. Een gratis plug toen er een verwarring was ontstaan over een voorraad artikel. Hengel en molen waren goed verpakt.

Voorraad actueel houden op de site.

Pluspunten

Juiste artikel, zeer snelle levering. Wordt goed op de hoogte gehouden tijdens verzending. 5 euro korting na inschrijving nieuwsbrief. In januari was gratis verzending in Nederland.

Pluspunten

Snel klaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Goede afhandeling

Pluspunten

snel geleverd , goed verpakt

geen

Pluspunten

Snelle flexibele service

Pluspunten

prima service en snel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik kan hier nog niet over oordelen daar ik nog niets heb ontvangen omdat mijn bestelling blijkbaar niet op voorraad is

zie hiernaast

Pluspunten

duidelijk en snelle afhandeling

Pluspunten

Scherpte prijs, snelle levering en goed verpakt.

Pluspunten

- Snelle service - Verzorgde verpakking - Precies wat ik wilde hebben - Snelle aflevering van de bestelling

Het geven van een track& trace nummer, om te zien waar je pakketje is, zodat je ongeveer kan plannen om het pakketje in ontvangst te nemen.

Pluspunten

Niks op aan te merken , super snel thuis gekregen en alles was zo verpakt dat er echt niks mee kon gebeuren tijdens de transport , en natuurlijk het belangrijkste voor mij was de prijs die zeer aantrekkelijk was tegen over andere winkels , dit zal zeker niet het laatste product zijn wat ik bij jullie heb gekocht.

helemaal geen

Pluspunten

goede hulp bij aankoop, duidelijke website, snelle en goede verzending

Pluspunten

Snelle afwikkeling + goed contact klantenservice

Het zou mogelijk moeten zijn om items uit de bestellijst te verwijderen om dubbele orders te vermijden - soms hapert de website/danwel de internetverbinding waardoor orders dubbel geplaatst worden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede website, makkelijk bestellen, prima verpakking, goede track and trace

Product was beperkt leverbaar maar werd hiervan niet op de hoogte gesteld. Moest uit een ander filiaal komen. Was gezien de Sinterklaas periode handige geweest dit erkent weten. Nadat ik zelf contact had gezocht wet er snel geleverd.

Pluspunten

Niet op voorraad, en toch binnen 5 werk dagen in huis. SUPER !!!

Pluspunten

Artikelen zijn netjes verpakt en verzonden.

Mail sturen met de datum wanneer het pakket verzonden wordt, nadat er eerst een mail is geweest met daarin tekst en uitleg over vertraging.

Pluspunten

zeer goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nog geen ervaring met jullie, hoop dat jullie het in het vervolg beter doen of evt. Een compentatie

op site stond 3 paar lieslaarzen op voorraad, maar dit bleek niet zo te zijn. Ben nu een week aan het wachten en nog niets ontvangen. Jammer had hetafgelopen week alnodig voor mijn werk. Als het duidelijk aangegeven hadden had ik evt ergens anders kunnen bestellen.

Pluspunten

Overzichtelijke site. Snelle levering. Kwalitatief goed spul.

Middelbuurtseweg 34

3903LD Veenendaal

Over Hertog hengelsport

Hertog Hengelsport is dé (web)winkel voor echte hengelsport liefhebbers. We bieden een ruim assortiment hengelsport artikelen voor het vissen op roofvis, karper, witvis, forel en meer, in verschillende prijscategorieën. Hertog Hengelsport omvat niet alleen de online hengelsport winkel, maar bestaat ook uit vier fysieke hengelsport winkels in Nijmegen, Tilburg, Veenendaal en Rhenen.