Pluspunten

Snelle levering Goeder verpakking

Pluspunten

Hele duidelijke site!

Misschien beter letten op het aantal stuks artikel wat erin wordt gedaan, want het is 2x achter elkaar geweest.

Pluspunten

Pluspunten

Dikke 10 snelle service!

Pluspunten

Zeer snelle levering van producten en een uitgebreide assortiment

meer foto's van producten

Pluspunten

Ondanks dat de voorraadstatus onvoldoende voorraad aangaf, toch besteld, en keurig de volgende dag binnen. Toppie!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en fijn dat je in je winkelmand kan zien of het nog op voorraad is.

Jammer dat als je een bestelling heb gedaan en betaald, dat je dan de algehele bestelling gewoon in het winkelmandje blijven staan. Dit is erg verwarrend, omdat je dan denkt dat de bestelling niet goed is gegaan. Hierdoor had ik nog een keer de bestelling gedaan,maar toen vroeg het systeem of ik weer wou betalen en dat heb ik niet gedaan. Nu staat er op de website bij mijn bestellingen. 1x een bestelling die is voltooid en eentje waarbij staat "betaling in behandeling". Terwijl ik telefonisch bij Hertog heb aangegeven dat ik die bestelling niet wil. Als ik nog eens iets bestel, ben ik bang dat ie dan als nog die bestelling gaat verrekenen.

Pluspunten

Levert datgene wat het doen moet zonder verdere omhaal.

Geen bemerkingen

Pluspunten

Snelle service. Makkelijk te bereiken. Ik had namelijk een probleem met ideal betalen. en met 1 telefoontje hadden we een oplossing gevonden

Ik heb geen punten gevonden die verbeterd zouden moeten worden

Pluspunten

Helder gemakkelijk en snel!

Kleine pakketjes door de brievenbus?

Pluspunten

Juiste en goed verpakte bestelling en snel geleverd naar Belgie

Doe zo verder.

Pluspunten

Snel, foutloos, goede prijs.

Pluspunten

snelle levering goede aanbiedings

Pluspunten

Snelle levering, snelle garantie afhandeling (was binnen 24u), vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.

Pluspunten

Super snel. Goedkoop!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle, goede en correcte service. Perfecte aflevering, goede inspeling op manco in levering. Directe handeling in herlevering. Lof!

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Zal er zeker nog bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekker snel, prima verpakt en gekregen wat ik heb besteld.

Ik had een hoofdlamp (LED) besteld. Er moesten 3x AA batterijen in. Stonden er niet bij als koppelartikel. Batterijen opgezocht en per ongeluk AAA besteld. Ik zit ook op de verkoop en zou dan altijd de klant bellen of hij nu AA of AAA batterijen nodig had. Aan de andere kant; als het juiste koppelartikel erbij had gestaan, had ik deze fout niet kunnen maken. Verder prima.

Pluspunten

goede serves en behandeling

Middelbuurtseweg 34

3903LD Veenendaal

Over Hertog hengelsport

Hertog Hengelsport is dé (web)winkel voor echte hengelsport liefhebbers. We bieden een ruim assortiment hengelsport artikelen voor het vissen op roofvis, karper, witvis, forel en meer, in verschillende prijscategorieën. Hertog Hengelsport omvat niet alleen de online hengelsport winkel, maar bestaat ook uit vier fysieke hengelsport winkels in Nijmegen, Tilburg, Veenendaal en Rhenen.