Pluspunten

Goeed en snelle levering Bij problemen wordt je snel geholpen

geen

Pluspunten

Prima bezorging erg snel en correct

Pluspunten

Goede service en er vriendelijk snel uitgeleverd.

Zoek een andere vervoerder, DPD is heel erg slecht. Bezorging door DPD zou voor mij een reden zijn ergens anders te kopen.

Pluspunten

Zeer snelle levering, vandaag besteld is echt morgen in huis. Indien produkt niet bevalt is retourneren geen enkel thema. Prijs/kwaliteit verhouding is heel erg goed.

Niet kunnen ontdekken

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

Snelle en keurige afhandeling van de online bestelling.

Pluspunten

Zeer goede service. Snelle levering. Goede kwaliteit hengel spullen. kortom dit is mijn winkel.

Pluspunten

snelle levering, en zeer goede service als het om omruilen en dergelijke gaat.

na retour sturen van een artikel, duurt het wat aan de lange kant voordat het bedrag weer retour gestort is.

Pluspunten

Snelle levering en uitstekende service!

Pluspunten

snelle afhandeling bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

betere foto's van de artikelen en goede omschrijvingen erbij. waarom is er geen gratis verzending boven een x bedrag?

Pluspunten

Geur kleur is voor mij vooldoende,en alles is in goede conditie ontvangen. Nu maar hopen op de vis!!

Pluspunten

bestelling gedaan. Gelijk betaald artikel was niet op voorraad. Maar correct werd het artikel na 3 weken opgestuurd. Met de nodige e-mail meldingen.perfect.

De verpakking kan mag iets verbeterd worden.

alles ok

Pluspunten

Snelle levering Prijskwaliteit Overzichtelijke site

Had de verkeerde liquid gekregen in plaats van bloodworm de krill van sticky baits.

Pluspunten

de bestelling word snel en goed behandelt. als het verstuurd is is het duidelijk hoe het gaat ben dik tevreden ik kom vaker zaken doen op deze wijze

Pluspunten

snelle levering van de bestelde producten...top mannen.

geen verbetering....maar hou deze lijn vast.

Pluspunten

Ik ben ontzettend goed geholpen door Jeroen. Wij hadden namenlijk een bestelling gedaan die niet helemaal goed was gegaan. Deze konden we terugsturen en hij heeft toen gezorgd dat de bestelling toch nog tip top in orde was gemaakt. Erg vriendelijk aan de telefoon,en waargemaakt wat hij heeft afgesproken! Complimenten.hiervoor.

Pluspunten

Overzichtelijke site, regelmatig aanbiedingen, goede sortering, snelle levering.

Goede dagaanbiedingen introduceren, triggert de mensen om jullie site te bezoeken.

Pluspunten

snelle levering goed verpakt onbeschadigd geleverd

de online bestelsite kan overzichtelijker gemaakt worden, voorbeeld bij karpervoer staat alles door elkaar je kan wel op merk selecteren maar dan staan de smaken/soorten door elkaar. Het zou makkelijker zijn als per merk en smaak/soort geselecteerd kan worden zodat alle uitvoeringen van een smaak/soort op 1 overzichtelijke pagina komt te staan.

Pluspunten

heb via de overzichtelijke website een bestelling gedaan en is goed en snel afgehandeld en ben zeer tevreden

Pluspunten

Een duidelijke website, groot assortiment en redelijke prijzen. De bestelling is geleverd zoals beloofd.

Het zou prettig zijn als aangegeven wordt wat de levertijd is van producten die niet voorradig zijn.

Middelbuurtseweg 34

3903LD Veenendaal

Over Hertog hengelsport

Hertog Hengelsport is dé (web)winkel voor echte hengelsport liefhebbers. We bieden een ruim assortiment hengelsport artikelen voor het vissen op roofvis, karper, witvis, forel en meer, in verschillende prijscategorieën. Hertog Hengelsport omvat niet alleen de online hengelsport winkel, maar bestaat ook uit vier fysieke hengelsport winkels in Nijmegen, Tilburg, Veenendaal en Rhenen.