Prima buitenlamp

Zo hoeven onze bussen www.vipbus.nl niet meer in het donker de oprit op.

Alles volgens afspraak deze reviews is niet nodig als jullie het werk goed doen

Nog steeds niet geleverd

Bericht gekregen onderweg naar ophaalpunten 4dagen nadien nog geen bevestiging van levering (post nl)

Prima.

Snelle levering.

Aanrader voor iedereen

Kennis van zaken, kwaliteit en snelle afwikkeling

Uitstekend zoals altijd.

Snel geleverd, goede kwaliteit en goed verpakt.

duurde wat langer dan ik dacht

Hoi, ik ben blij met mijn lampjes alhoewel er van de 3 er eentje niet erg goed was en heb deze terug gestuurd, weet nog niet hoe dit afgehandeld wordt. Ik dacht dat het een voorraad artikel was maar dat bleek anders. CS beantwoorde mijn email direct en correct.

Goede spots, scherpe prijs en snelle levering, niets op aan te merken.

Goed product snel geleverd scherpe prijs

Goede kwaliteit led armaturen snel geleverd tegen een schappelijke prijs

top

top

snelle en correcte levering

Website was voor mij goed toegankelijk om het gewenste product te vinden. En levering was vlot en correct.

Goed advies en snelle levering

Goed advies en snelle levering

Geweldige service en kwaliteit.

Heb diverse malen nu led spots met driver besteld. Het is werkelijk top kwaliteit en goede beschrijving en handleiding erbij. Ook de telefonische hulp is klasse.

Gemakkelijk en goed

Snel te vinden wat je wilt indien leverbaar, en netjes verpakt aangekomen.

Prima op tijd geleverd

Moest het pir unit en powerbox vervangen Netjes geleverd werkt uitstekend

Goede en snelle aflevering

Het bestellen zelf gaat gemakkelijk, maar als je zoals ik een oud armatuur wilt vervangen door een liefst identiek nieuw exemplaar is dat best even zoeken, want de codes zijn (na 22 jaar) ten dele veranderd. Ik heb het nieuwe armatuur in goede orde ontvangen en het lijkt erop dat ik het goede gekocht heb. Volgende week heb ik pas tijd om het te vervangen, dus over het gemak daarvan en de gebruiksaanwijzing kan ik nog niets zeggen.

Mooie prijzen & goede levering

Mooie prijzen & goede levering

Nette Service

Vlot afgehandeld.

alles volgens verwachting

vlot verstuurd, goed aangekomen

Slecht

De Megaman sensorlampen gaan al aan als het nog licht is, nog niet eens schemert. De lampen zitten in lantaarns in de tuin, open gedeelte dus. Dat kan niet de bedoeling zijn!

1 to buis beschadigd, nadat ik dit gemeld had kreeg ik meteen een nieuwe opgestuurd.

Netjes op tijd geleverd.

De bestelde lampen nog niet kunnen beoordelen. Had wel het idee dat deze aan de prijzige kant waren.

Deskundig advies waardoor een prima oplossing

Een in mijn ogen ingewikkelde vervanging van pl lampen met voorschakelapparaten naar led kon eenvoudig opgelost worden met led zonder al die apparatuur. En nog eens energiezuiniger. Dank zij deskundig advies.

Flemingstraat 28

1704SL Heerhugowaard