Alles zoals het moet zijn

Uitstekende service

Bij moeilijk leverbaar product goed meegedacht en buitengewoon goede service gegeven!

goede prijs, maar vooral goed geregelt.

Voor onze camping hadden wij nieuwe buitenlampen nodig. We hebben telefonisch contact gehad met Hollandlamp en die gaven direct een scherpe prijs . Binnen 2 dagen waren ze alle 84 stuks netjes bezorgt door hun eigen koerier. In de toekomst kom ik hier zeker terug.

Prima voor de beste prijs

De vier buitenlampen, KS Rimini, werden snel en zeer goed verpakt geleverd. Makkelijk zaken gedaan terwijl Hollandlamp de beste prijs aangaf voor de lampen. Het enige nadeel is dat wij uit ervaring weten dat de lampen zo goed zijn, dat we over 20 jaar pas weer buitenlampen nodig hebben.

zeer goed

goede en snelle afwerking

snel mijn spullen binnen

Op vrijdag spullen gekocht en deze kreeg ik zaterdag al binnen. Ik ben daar echt heel blij mee.

snelle levering alleen retour sturen is erg tegengevallen.

Zeer teleurgesteld. De armaturen die ik had besteld waren niet goed. Ik heb deze dezelfde dag retour gestuurd. Ingepakt zoals ik het had ontvangen. Na retour ontvangst kreeg ik een melding dat het pakket beschadigd was. De TL buizen waren stuk? De werden in mindering gebracht van het aankoopbedrag. Wie garandeert mij dat de buizen al niet stuk waren toe ik de armaturen ontving? Eens maar nooit weer hier bestellen.

prima bedrijf

bestelling keurig netjes ontvangen

Prima. Ik wacht nog op terugbetaling

Het is de eerste keer en ga er nog bestellen

Alles is goed verpakt en op tijd geleverd

geweldig

We hebben contact gehad als vve met de firma Hollandlamp. We moesten onze portieklampen vervangen. We hebben een advies gekregen om met een soort lamp met lichtcel te kopen, zodat de lampen op 10% blijven branden als het donker is en als er dan iemand de gang in loopt, de lamp feller gaat branden. We zijn echt hier heel als bewoners echt heel blij mee!

Fijn dat men meedenkt.

Voor het vervangen van halogeenspotjes met bijbehorende trafo en lampjes heb ik deskundig advies gekregen. De medewerker van de technische dienst nam uitgebreid de tijd voor me en dacht met me mee. De uiteindelijk geleverde artikelen voldoen in alle opzichten. Ik ben dan ook erg blij dat ik Hollandlamp heb gevonden waar men met je meedenkt.

snel, correct, prijsbewust en compleet

levering zoals beloofd binnen 2-3 werkdagen, keurig verpakt en compleet. Als huismeester heb ik vaker snel Electra onderdelen nodig en kan op hun rekenen.

Helemaal TOP

Advies geniaal, bestelling super snel en goed verpakt.

TL buizen vervangen voor Led

Wij hadden in de media gelezen: TL buizen moet ik vervangen voor Led. Hollandlamp gebeld en ze hadden goed advies.

mooi op tijd

precies wat ik nodig had gevonden en besteld, en ook nog eens zoals afgesproken mooi op tijd hier binnen

Extra ondersteuning gekregen d.m.v. gevraagde hulp! Levering was perfect! Wij zijn heel tevreden!

Mooi licht

Wij hebben in onze kledingwinkel een nieuwe indeling, beetje navraag gedaan en lampen gekocht. Alles is nu mooi verlicht.

goed advies gekregen

ik had iets nodig om de oude lampen in de schuur te vervangen, goed advies gekregen om lange lampen te kopen, nu is alles weer als nieuw en veel minder schaduw.

erg tevreden

de slaapkamer recent opgeknapt en meteen natuurlijk de verlichting meegenomen, zijn heel erg tevreden!

Snelle service in het leveren van de producten & administratie

Snelle service in het leveren van de producten & administratie

Super! Echt heel goed geholpen.

Spullen waren niet leverbaar, mevrouw van de klantenservice ging er toch achteraan. Bleek dat er nog 30 stuks in het magazijn lagen. De volgende dag meteen ontvangen.

Goed geregeld

Wordtop de hoogte gehouden van de zending

goed gegaan

nvt

alles perfect

Bestelling in orde en vlugge bestelling.

Flemingstraat 28

1704SL Heerhugowaard