Kende bedrijf niet, ging via de gemeente Waadhoek. Prima ervaring

Zie boven

Niet al het bestelde voorradig maar keurig afgehandeld

Met een 'bon' van mijn gemeente kon ik voor een bepaald bedrag spaarlampen bij Hollandlamp bestellen. Niet alle bestelde lampen waren op voorraad. Binnen de toegezegde termijn kreeg ik keurig mijn volledige bestelling binnen.

Lang wachten en niet compleet

Uitverkocht, niet meer te leveren, zeer lange levertijd en niet naar wens.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Levertijd liep wat uit maar helaas geen informatie hierover. Een mailtje hierover gaf in eerste instantie geen reactie. Punt ter verbetering.

Goede producten..

Goed en op tijd

Finder staat voor mij op kwaliteit ,en betrouwbaar.

Goed afgeleverd

Ons bestelde pakket hebben wij goed verpakt ontvangen!

Redelijk

Lange levertijd. En een bijgevoegde notities over niet comfort bestelling, moet je maar slikken . Jammer.

Goed bedrijf, juiste service

De lampen zijn naar wens geleverd. Prijs was goed en je wordt goed op de hoogte gehouden middels track and trace.

Super, alles naar wens.

Zoals hierboven, super, alles naar wens.

Prima bedrijf.

Netjes geleverd en goed verpakt Goede producten.

Bestelling correct uitgevoerd

Had wel graag een e-mail gewild met het tijdstip van bezorging!

Goed verzorgt afgeleverd.

Gekregen wat was besteld,en keurig verpakt.

Waardeloze levertijden

Via de gemeente een voucher ontvangen om hier led lampen te moge bestellen. Deze besteld, communicatie over levertijden is slecht. Na navraag via email ontvang ik een verzendbevestiging via PostNL. Deze komt niet binnen. Navraag leert dat vlak voor verzending duidelijk werd dat niet de juiste lampen in het pakket zaten en deze daarom werd tegengehouden. Moest maar weer wachten. Na een maand weer contact opgenomen nu via telefoon. krijg nu te horen dat de levertijden gewoon 2 maanden zijn en dat ik dit via een email wist, ik weet nergens van. Mooi deal heeft dit bedrijf, veel lampen mogen leveren via gemeentes en er bij levering een potje van maken. Zal privé hiet nooit iets bestellen.

correcte levering

Helaas wat laat, excuus te druk met leveringen ivm gemeentesubsidie aanvaard

goede ervaringen

goede ervaring,hielde mij goed op de hoogte en kwamen hun belofte na.

Alles volgens aanvraag geleverd

Fijne winkel

Duidelijk en overzichtelijke informatie. En erg duidelijk over wat je besteld hebt en wanneer de bestelling wordt geleverd.

Mwoa

Mooie producten, prijzen zijn niet laag te noemen. Helaas had ik voor twee lampen niet goed opgelet en daar verkeerden voor besteld. Deze kon ik wel terug sturen maar dat zou geen zin hebben omdat de retour en verzendkosten voor eigen rekening zijn. Dat is wat jammer. Nu maar weer direct uit china besteld, zonder verzendkosten. Het duurde ook vrij lang voordat de lampen gestuurd werden. Dat komt misschien ook doordat ik gebruik maakte van een subsidiemogelijkheid via de gemeente

Prima verzorgd.

De lampen nog niet gebruikt. Verder prima behandeling

Lang geduurd, maar daarover netjes telkens bericht gekregen. Lampen nog niet gebruikt.

Ik heb de lampen nog niet gebruikt. De levering was goed.

Kijk hier boven.

Netjes geleverd

Netjes geleverd. Vooral een mailte dat het pakketje op de post was gedaan

Aardige mensen en groot assortiment

Als leek heb ik gesproken met hollandlamp over nieuwe tuinlampen. De lampen, maar ook alle snoertjes en aansluit onderdelen kon ik bij ze bestellen. Het is nog niet gemaakt in de tuin, maar ik heb wel alles al compleet in huis.

Flemingstraat 28

1704SL Heerhugowaard