Klantgericht en meedenken

Vriendelijke bejegening met inleving van wat je zou willen kopen. Vlotte communicatie en wat men beloofd komt men na. Scherpe prijs-kwaliteit verhouding.

heel goed

Goede lampen, goede prijs

Lampen via de gemeente

Van de gemeente heb ik een mogelijkheid gehad om gratis lampen te kopen. De lampen zijn binnen een paar dagen bezorgt bij ons. We zijn er erg blij mee.

Slecht

Heb via een voucher van de gemeente lampen besteld 6 niet goed. Om deze te kunnen ruilen moet ik betalen om op te sturen en voor de nieuwe lampen trekken ze nog eens geld af van de lampjes die ik terug stuur. Dus krijg ik minder lamjes terug. Kan ik ze weg gooien lekker milieubewust is dit bedrijf. En de lampjes die ik heb gekregen zijn ook nog duurder dean dat ze op site staan. Afzetters zijn het. Nooit meer hier iets bestellen

Leuke lampen, leuke prijs

Voor mijn moeder zochten we spotlampen. Ik heb leuke spotlampen gekocht en dat was niet duur. Deze doen het heel goed.

lampen via Subsidie

Via een Subsidie van de gemeente Maastricht hebben we vorige week 14 lampjes kunnen kopen. Bijna alles is nu Led bij ons thuis. De lampjes waren keurig verpakt. Ik was altijd een beetje terughoudend met Led, maar ik moet echt zeggen dat de lampjes echt heel mooi zijn. De lampjes zijn van het merk Philips en zien er met een soort gloeidraadje net echt zoals vroeger, net een gloeilamp. 1 lampje dimmen wij met onze oude dimmer, maar ook dat gaat helemaal goed. Gemeente Maastricht en Hollandlamp, bedankt voor deze actie.

Zoals verwacht

Lampjes op de internet site besteld van Hollandlamp. Precies zoals beloofd kwamen deze aan. Goede ervaring.

Toppie

Mooi licht gekocht voor een top prijs.

Goed geholpen

Door hollandlamp zijn wij goed geholpen. We zochten goede lampen voor in de winkel. Met een plan en een offerte hebben wij de lampen geleverd gekregen. goede service

Levertijd van maanden

Sluit me aan bij het vorige review van Marcel. Dit bedrijf heeft duidelijk de hoeveelheid bestellingen onderschat hetgeen tot gevolg heeft dat de levertijden gigantisch uit de hand zijn gelopen. Ook een slechte beurt voor de organisatie die de aanbesteding heeft gedaan voor deze actie.

lieve mensen

Via de gemeente hebben wij een waardebon om lampjes te kopen. Ik heb toen een paar verschillende lampjes gekozen. We moesten wel even wachten, maar dat vind ik niet erg. De lampjes zijn erg mooi, op 1 lampje na. Deze was de hele tijd aan het knipperen. Ik heb Hollandlamp gebelt en kreeg een goed advies over de dimmer. Deze hebben we nu vervangen en nu werkt het echt heel goed. Graag wil ik de gemeente en Hollandlamp bedankt voor deze fijne actie.

Great

i ordered a few bulbs. Good price, quick delivery. Thanks

Zeer lange levertijden en klant niet informeren

Na mijn eerste bestelling kreeg ik ondanks dat alles op voorraad leek, na 5 dagen een bericht dat niet alles er was en het tot 8 weken zou duren. Geen alternatief of iets aangeboden, maar gewoon een standaard bericht waarop geen contactgegevens stonden. Na een klacht hierover werd aangegeven dat het maximaal 8 weken zou duren, maar waarschijnlijk sneller geleverd zou worden. Afgelopen vrijdag een bericht ontvangen dat alles verstuurd is, maar na 3 dagen nog niets ontvangen, dus de 8 weken worden helaas waarheid, Afwachten n maar weer want de verwijzing naar de website waar ik de status zou kunnen vinden werkt niet. Kortom communicatie, en levertijden zijn flink voor verbetering vatbaar.

Toppie

Toppie, Het was pretig bij u de lampjes te kunnen aankopen. Rap bezorgd door de post en mooi licht in de woonkamer

Prettige samenwerking

Al jaren zijn wij klant bij Hollandlamp, tot grote tevredenheid. Vriendelijke mensen, goede producten en een prima prijs. (mag natuurlijk altijd nog iets goedkoper). doorgaan zo

snelle levering, goede aftersales

Na levering bleken er twee artikelen stuk, na contact met de klantenafdeling snel en vriendelijk opgelost en snel vervangende artikelen ontvangen

super snel geholpen

Ik had in het kantoor wat nieuwe lampen nodig. Ik ben super goed en snel geholpen met Led paneel lampen. Het is allemaal weer fijn licht binnen. Vriendelijke en kundige meneer die mij heeft geholpen.

goede prijs en snel binnen

Heb vorige week nieuwe verlichting besteld voor in huis, en had meteen een goede prijs, en met 2 dagen was het binnen. Prima geregeld.

super klant vriendelijk

Alles is tegenwoordig dicht met Corona. Ik had vvoor mijn moeder een klein lampje nodig. Hollandlamp heeft ons heel erg goed geholpen, en dat slechts voor een lampje van 1,85. Leuk dat je evengoed door deze lastige tijd merkt dat er hele fijne bedrijven in de buurt zitten die je kunnen en vooral willen helpen

prima service

Wij kopen als bedrijf al meerdere jaren onze lampen en zijn erg blij met Hollandlamp. Ze willen ons altijd graag helpen en de klinken allemaal even vriendelijk. Top, doorgaan zo.

26 dagen geleden 3 verschillende lampen besteld (10 stuks totaal). 0 geleverd tot op heden...

26 dagen geleden 3 verschillende lampen besteld. 0 geleverd. 1 variant is niet nog steeds niet leverbaar. Kan gebeuren, maar dan verwacht ik wel dat de rest gewoon geleverd wordt. Toen ik hierom vroeg na 26 dagen, kwam er een link om nog eens verzendkosten te betalen. Sorry, maar dat is geen service. Geen aanrader. Ik hoop dat het nestjes opgelost gaat worden. More to come?

binnen 1 dag bestelling binnen

Je hoort niet anders dan dat er vertragingen zijn, bij de post, maar ik had mijn bestelling binnen 1 dag binnen. Misschien had ik geluk, maar ik ben er wel blij mee.

Goede kwaliteit en netjes geleverd.

Snelle levering en uitstekende garantie

Na een bestelling van 3 LED lampen met B22 fitting bleek er 1 niet te werken. Een mail naar HollandLamp en we kregen direct een nieuwe lamp toegestuurd. Uitstekende service.

Service echt top

We hadden een paar tuin lampen bestelt, welke in 2 pakketten zijn verzonden door Hollandlamp. Nu weten we dat het heel erg druk is in deze tijd, maar wij kregen netjes zoals belooft een zending binnen, alleen het andere pakket niet. Ik heb Hollandlamp gebeld, en die vertelde ook dat het heel erg druk is bij de post. Maar er werd mij heel duidelijk uitgelegt wat we konden doen en wat niet. In elk geval had ik het gevoel dat iemand mij echt wilde helpen en super vriendelijk was. Gelukkig kwam zoals als al voorspelt door Hollandlamp, het tweede pakket binnen en kunnen wij van het weekend de lampen ophangen.

Flemingstraat 28

1704SL Heerhugowaard