Ik had de 22ste nog een paar lampen bestelt. Tot mijn verbazing waren deze nog voor kerst binnen. Ik vind bij 1 lampje de kleur van het plastic niet zo mooi. Eerst even kijken of dat kan wennen. Fijne jaar wisseling

Had voor sinterklaas verschillende lampen uitgezocht (mooi) design. Ik had alleen zelf een vergissing gemaakt, deze paste niet. 2 lampen retour gestuurt en binnen enkele dagen hadden we ons geld terug. De andere lampen zijn we echt heel blij mee.

Zeer slechte klantenservice terwijl garantie van toepassing

Sinds 23 oktober 2020 communiceren wij met Holland Lamp over een kapot lampje van € 11,89. We hebben er 2 gekocht in februari 2020. Er is dus sprake van garantie. Totaalbedrag was € 30,53 incl. de verzendkosten. Lampje retour gestuurd naar retouradres op retourformulier. Pakket niet aangekomen. Fout gescand bij Post.nl. Gebeld, werd meteen geregeld en zelfde dag alsnog doorgestuurd. Wat bleek? Holland Lamp was verhuisd maar oude adres stond nog op retourformulier, hadden ze niet aangepast. Dus pakket is naar oude adres gestuurd ipv naar nieuwe. Geen pakket is geen nieuwe lamp of geld terug aldus Holland Lamp. Terwijl ik verzendbewijs kan overleggen! Men weigert het pakket op te halen op het oude adres (is 4 km verderop)! Nu moet ik weer bewijzen dat pakket is afgeleverd. Maar weer Post.nl ingeschakeld. Dit is te gek voor woorden! Holland Lamp komt niet met een oplossing of met een voorstel zoals een nieuw lampje of een creditnota. Ze weigeren alle medewerking en nemen geen verantwoordelijkheid. KOOP HIER NIET! ALLEEN MAAR ELLENDE ALS ER IETS IS. WAARDELOZE KLANTENSERVICE.

fijn bedrijf om zaken mee te doen

Wij kopen als VvE als jaren lang bij Hollandlamp. We worden altijd fijn geholpen, en er wordt snel geleverd. Als er iets is dat niet goed is gegaan, dan wordt het altijd snel en goed opgelost. Een echte aanrader!

gewoon goed

toppie

Vorige week 4 verschillende lampen gekocht. 1 daarvan was niet juist. Deze heb ik retour gestuurt en had binnen enkele dagen mijn geld terug. Fijn dat Hollandlamp daar niet moeilijk over doet.

Slechte ervaring

Slechte ervaring na bestelling bleek het niet de juiste verlichting helaas. Terug sturen op eigen kosten. Geen probleem. Maar om daarna te horen dat wij de verlichting beschadigd hebben terug stuurt was echt niet oké. Na telefonisch overleg zouden wij nog iets horen. Helaas geen communicatie meer. Wel na een aantal dagen kregen wij de verlichting weer retour. Tot onze verbazing zonder enig schrammetje oid. Verlichting werkt naar behoren.. echt niet oké deze onheuse bejegening.kan niet de visie van je bedrijf zijn. Kortom geen vertrouwen in dit bedrijf of klantenservice.

fijne service

Ik had verschillende lampen nodig. Werdt prettig te woordt gestaan door een vriendelijke dame. Gekregen wat ik zocht en voor een goede prijs.

lampen snel besteld en snel thuis. Prima prijs

Goede ervaring

Bestelling gedaan en bij ontvangst bleek niet te passen, bestelde geretourneerd en binnen 10 dagen bedrag weer op mijn rekening. Kunnen grote webshops een voorbeeld aan nemen.

Prima artikelen en goede service

Gunstige prijzen, goed bereikbaar en uitstekende service!

prima bedrijf

Heb verschillende spulletjes gekocht. Alles netjes op tijd verzonden. Alleen jammer dat PostNL een dag langer nodig had om het af te leveren, maar daar kan Holland Licht niet zoveel aan doen.

fijn geholpen

Ik had nieuwe spots nodig voor mijn badkamer. Heb even met Hollandlamp gebeld en die kwamen met heel goede argumenten aangaande de waterdichtheid. Heb de Semperlux spots besteld en ze zijn echt heel mooi.

Alles op tijd, precies wat ik bestel, TOP.

De bestelling kwam keurig zoals afgesproken, alles wat ik bestelde en een prachtige kwaliteit. Ben super tevreden.

Ontzettend bedankt

Voor de VvE was ik opzoek naar nieuwe lampen. Ik heb van een collega VvE beheerder gehoort dat ik moest bellen met Hollandlamp. Ik kwam vrij snel uit bij een technische man die mij zeer goed hielp en ons verlichting heeft aangeboden met sensoren, welke in de avond flauw gaan branden en als er iemand in de buurt komt ze fel gaan branden. Het werdt verkocht alsof het echt iets voor ons zou zijn. ik maar ook de bewoners zijn laaiend enthousiast. Echt zo blij dat we bij dit bedrijf zijn geweest. We komen zeker terug. Ontzettend bedankt!

super service

Ik zocht een speciaal lampje voor in mijn keuken. Ik heb verschillende bedrijven gesproken, maar alleen bij Hollandlamp hebben ze mij kunnen helpen. Geen wereld order (16,20), maar heel behulpzaam en vriendelijk. Ik zal jullie aanbevelen!

Voel me een klant

Heb zeer vaak materialen nodig voor de onderhoudswerkszaamheden. Koop dit regelmatig bij Hollandlamp, wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. Materialen hebben prima prijzen, en bijna alles snel geleverd.

Online besteld ging goed

Woensdag led armaturen en led tl buizen besteld op een duidelijke website van Hollandlamp. Vrijdag kwam de pallet binnen met het eigen vervoer van het bedrijf. precies zoals afgesproken.

Ik ben erg goed geholpen

Voor mijn 21 jaar oude keuken had ik nieuwe spotjes nodig. Veel gezocht op internet en uiteindelijk Hollandlamp gevonden. Ik heb ze uitgelegt wat ik wilde en dat ik niet bij de oude trafo kon komen. Ik heb een goed advies gehad, mooie spotjes besteld en deze zitten er inmiddels is. Ik ben erg blij dat ik zo fijn geholpen ben.

prima advies

Ik was opzoek naar een hele speciale lamp. Toen ik Hollandlamp belde hebben ze mij uitstekend geholpen. Bleek dat de lamp welke ik zocht er niet meer was en ook niet te bestellen was. Het advies was een Led lamp en die hangt nu aan mijn schuur. Fijn en snel geholpen.

Mooie producten

Mooie fittingen en lampen besteld. Vond het niet erg goedkoop, maar ik heb wel mooie kwaliteit gekregen.

Hollandlamp vind ook een kleine klant belangrijk

In mijn badkamer was de verlichting in de spiegel defect. Toen ik het tl buisje zelf al vervangen had en deze nog steeds niet werkte heb ik hollandlamp lamp gebeld. Ze waren echt heel erg behulpzaam. Ik mocht een paar foto's opsturen van de trafo. Binnen een uur had ik een artikel als vervanger in mijn mail. Een bestelling gedaan en zelf gemonteerd en de spiegel doet het weer. Bijzonder hoe behulpzaam voor een bestelling van nog geen 20,- Groet Jan Jaap

duidelijke website

Heb op deze website de lampjes gevonden welke ik zocht voor in mijn kroonluchter. De afhandelijk was ook prima.

bijna super

We hebben bij Hollandlamp verschillende schakelaars en stopcontacten besteld. 1 stopcontact was wat beschadigd aangekomen en ik zelf had een raampje te kort besteld. Na telefonisch contact te hebben gehad, had ik binnen 2 dagen een nieuw stopcontact en het te kort bestelde raampje. Je weet als je bij een webshop besteld dat er vaak een afstand is, en als er dan iets is, het vaak een lastige zaak wordt. maar echte een dikke pluim voor Hollandlamp hoe men omgaat met zo'n geval. Ik kom zeker terug.

lichtlijn gekocht

Ik heb online advies gevraagt over een lichtlijn bij ons in de timmerfabriek. We hebben een goed advies gekregen en een scherpe offerte. Inmiddels hangt de lichtlijn naar volle tevredenheid.

Flemingstraat 28

1704SL Heerhugowaard