Had op zondag de chat gebruikt met een vraag over een tuinlamp. Ik werdt snel beantwoordt en er zou maandag iemand contact met me opnemen. Dit gebeurde ook, de meneer die mij hielp gaf een keurige oplossing en heb deze besteld. Bij aankomt past deze lamp precies en geeft deze heel mooi licht.
Online mijn lampen voor kantoor gevonden, voor een goede prijs. Op de dag bezorgt zoals aangegeven, communicatie compleet en duidelijk. Netjes verpakt. Gewoon zoals het hoort te zijn.
slechte service met alles
We hebben uiteraard contact met elkaar gezocht. Nu bleek dat u ons verwarde met een andere shop. De lampen welke wij hebben geleverd waren prima geleverd zoals afgesproken. We hopen u in de toekomst ook weer van dienst te mogen zijn. mvgr. Team Hollandlamp.
We werden getipt door kennissen om contact op te nemen met Hollandlamp voor de installatie van onze woning. Na een bezoek aan de showroom is er een afspraak gemaakt op locatie. Daar is er door Hollandlamp een heel fraai lichtplan bedacht. In het gesprek bleek dat ze ook de installatie konden verzorgen en zelfs ons volledig konden ontzorgen met alle technische installaties omdat ze samen werken met een CV installateur. Er is bij ons thuis echt een waanzinnig mooie installatie gemaakt. Alles werkt perfect, nette mensen over de vloer gehad, en zowel elektra als de warmtepomp installatie is overal heel netjes afgewerkt. M.b.t. Hollandlamp echt een heel fraaie verlichting die de sfeer in huis afhankelijk van het moment perfect weer geeft. Ik ben normaal niet zo van dit soort recensies, maar ik ben zo erg tevreden, dat ik het graag schrijf en andere dit bedrijf echt aanbeveel.
Bij Hollandlamp heb ik 3 jaar geleden ruim 300 Led TL lampen gekocht voor bij ons in de werkplaats. Ik belde ze om te vragen wat de garantie was op deze buizen omdat er 2 exemplaren stuk waren gegaan. Ze wonden er geen doekjes om en gaven aan dat er 5 jaar gantie op de buis zit. Ik kon de buizen opsturen en had binnen enkele dagen 2 nieuwe buizen binnen. Om eerlijk te zijn verwachte ik niet dat een dergelijke webshop deze garanties op deze vlotte en sympathieke manier behandeld. Ik weet in elk geval dat ik voor mijn verlichting altijd bij Hollandlamp terug kom.
Ik had een bepaalde Megaman-lamp nodig, maar wist niet precies welke. Ik had al een bestelling bij Hollandlamp gedaan, maar de Mega-man lampen die ik had besteld bleken niet in de armaturen te passen. Ik heb toen meerdere keren met Hollandlamp contact gehad om te bespreken welke lamp ik dan wél nodig had (het was een vrij technische vraag). Hollandlamp ging het voor me uitzoeken en ik werd steeds heel fijn teruggebeld en gemaild. Uiteindelijk bleek dat ik het type lamp elders moest halen. Ik had toen nog heel fijn contact met Hollandlamp over het retourneren. Als ik een andere lamp nodig heb in de toekomst, keer ik zeker weer terug!
Goede shop en vooral overzichtelijk. Goede communicatie en snel geleverd
Ik wilde spotjes in de luifel buiten, belde toe met een vraag over de levertijd. Na uitleg gegeven te hebben van wat ik wilde, adviseerde ze bij hollandlamp niet het beoogde spotje te plaasten omdat deze niet waterdicht genoeg is. Nu heb ik andere mooie spots gekocht welke wel geschikt zijn.
We hadden al een goed idee wat we wilden, maar wilden dit nog wel voorleggen aan een specialist. In een paar mails die goed werden opgevolgd zijn we tot de beste oplossing gekomen. Hij raadde ons een versie aan die niet in de webshop beschikbaar was maar beter paste bij onze wensen. Alom super tevreden en snel geleverd. We miste een klein filtertje van een lamp wat ontbrak in de verpakking van de producent, en ook deze is direct na gestuurd.
Gewoon top gegaan. bestellen ging goed, ik had het zoals beloofd woensdag in huis, en de lampjes zijn prima
Voor mijn bedrijf wilde ik over naar Led verlichting, er is toen iemand op bezoek geweest om het project te bekijken. Deze meneer heeft toen duidelijk uitgelegt wat de verschillen zijn en de mogelijkheden besproken. Ik heb daar toen een keuze in gemaakt en kregen al snel de lampen geleverd. Helaas was 1 type lamp niet meteen leverbaar en duurde dit iets langer dan ik eigenlijk wilde. Ben vooral blij met het resultaat, echt fijn licht om in te werken.
Groot assortiment, het product welke ik zocht gevonden en afgehaald in Heerhugowaard. Leuke mensen daar.
Goed advies gekregen om mijn winkel te verlichten. materialen exact op afgesproken moment geleverd. Na plaatsing exact zoals het lichtplan. Echte bijzondere goede uitstraling van mijn winkel. Echt heel blij mee. Mensen van Hollandlamp bedankt! Groet Jap
Kan natuurlijk wel eens gebeuren dat een verkeerde lamp in een doos wordt gedaan maar men heeft direct de juiste lamp gestuurd. Volgens track en trace informatie was deze afgeleverd maar ik heb het pakket helaas nooit gezien, vervolgens heeft men nogmaals een lamp verstuurd.
De laatste weken bij diverse webshops besteld, en tegenwoordig schijnt het al heel bijzonder te zijn als wat volgens de website op voorraad is ook daadwerkelijk geleverd kan worden! - Informatie van Hollandlamp is 100% okee, - je wordt netjes op de hoogte gehouden van de status en bezorgmoment. - in snelle tijd geleverd - goed verpakt
Wij bestellen regelmatig verlichting bij Hollandlamp. Voorraden zijn duidelijk, prijzen ook. Super snelle levering en duidelijke mails over betaling, levertijd, etc. Voor het bestellen van verlichting komen we elke keer bij Hollandlamp terug.
Een philips lamp besteld, maar deze was ons te fel aan de wand van de schuur. Contact opgenomen en mocht deze zonder problemen retourneren. Een minder sterke gekocht en van de retour gestuurde binnen 2 dagen mijn geld terug. Fijn dat er dit soort bedrijven zijn.
Schijn bedriegt maar laat u niet bedotten. De website lijkt heel professioneel. Er wordt bij inbouw halogeenspotjes een specifiek ledlampje als extra aangeboden. Dan mag je toch verwachten dat zo’n ledlampje dezelfde lichtopbrengst heeft als het halogeenlampje dat in het armatuurtje wordt geleverd danwel een duidelijke melding dat die een andere lichtopbrengst heeft. In de chat kan degene die de chat behandelt geen antwoord geven. Dat komt niet erg overeen met ‘deskundig en professioneel lichtadvies’ dat de site belooft en krijg je te horen dat je een email moet sturen. Vervolgens blijkt ene Jeroen die te moeten behandelen. Deze persoon heeft bevestigd dat de lichtopbrengst overeenkomt. Nadat de goederen zijn geleverd vervangen we direct de halogeenlampjes door de bijgekochte ledlampjes. Blijkt die lichtopbrengst niet meer te zijn dan een paar kleine gloeiende spijkertjes. Uiteraard was de verpakking geopend anders hadden we dat natuurlijk nooit kunnen zien. Omdat we onjuist geadviseerd zijn en Holland Lamp blijkbaar haar verdienmodel (slechts heel weinig klanten zullen moeite doen om een klein bedrag terug te vorderen) ook baseert op het weigeren of slechts gedeeltelijk terugbetalen – ‘wegens beschadigde verpakking’ en ook op ‘niet ontvangen retourzendingen’ zoals blijkt uit een andere review) - hebben wij de ledlampjes met track- en tracecode retour gestuurd. Dat wij de retourkosten voor onze rekening moeten nemen als het bestelde artikel ons normaal niet bevalt begrijpen we, maar dat begrijpen we niet als we goederen retourneren die verkeerd geadviseerd zijn. Wij zijn het dan ook niet eens dat wij de porto voor het terugzenden in zo’n geval moeten betalen! Wij hebben moeten ervaren hoe communicatief zwak dit bedrijf is. Zij reageren niet op de terugzending met een ontvangstbevestiging of een mededeling waarom ze slechts gedeeltelijk terugbetalen, maken vervolgens slechts een deel van het teruggevorderde geld terug. Kortom: eens maar NOOIT meer!
Ondanks we heel graag willen helpen blijkt dat we niet alle klanten tevreden kunnen stellen. Deze klant is een heel duidelijk voorbeeld. Op Hollandlamp.nl bieden wij zeer veel producten aan en is het soms lastig voor mensen het juiste product te selecteren. We bieden online daar veel hulp, en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden, telefonisch, per mail en per chat. We hebben met deze klant uit Oss, veelvuldig contact gehad, allerlei oplossingen geboden, maar het heeft niet mogen baten. We vinden het spijtig dat we zo'n review krijgen, maar wij zullen kijken waar we onze dienstverlening nog meer en beter kunnen laten aansluiten. Het doel is om iedereen fan te maken van ons bedrijf, maar conclusie is wel dat dit niet altijd lukt. Daarbij opgemerkt dat zoals deze klant het omschrijft wij ons daar niet in herkennen. Team Hollandlamp
Ik heb 12 dagen geleden 5 lampen en 5 bijbehorende spies besteld. Op de website stond een levertijd van 5-7 dagen. Ik heb na 7 dagen gemaild wanneer ik mijn bestelling kon verwachten: geen reactie. Ik heb vandaag gebeld: deze kunnen pas in juni geleverd worden. Begrijpelijk dat levertijden langer zijn door Corona, maar ze geven hier totaal geen informatie over, sterker nog: op hun site staat dat de levertijden ondanks Corona actueel en kloppend zijn. Niet dus. De spies konden wel geleverd worden, maar hier moest ik dan wel even verzendkosten voor betalen (ondanks dat ik oorspronkelijk geen verzendkosten zou hoeven te betalen voor de lampen). Zeer klantonvriendelijk en slechte communicatie. Hier bestel ik niet meer.
Dit verhaal klopt inderdaad voor een groot deel. De levertijd van 7 dagen is niet gehaald aangaande de armaturen. We hebben daarover echter wel gecommuniseerd, maar was er een door u een tikfoutje in het email adres, waardoor alle emails niet aankwamen. Dit hebben we inmiddels herstelt en hebben we met elkaar een oplossing gevonden over de verzendkosten. Groet Team Hollandlamp
Goede lamp, goede prijs, goede levering..echter zeer irritante vraag plus herhaling om deze beoordeling te doen. Overweeg vanwege dit laatste geen bestellingen bij u te plaatsen.
Onderdelen werden snel geleverd.
Prima kwaliteit en op tijd bezorgd.
Snel en correct geleverd. Lampen liggen op de plank voor later gebruik
Om een bestaande PL lamp te vervangen door een LED versie ben ik uitstekend geadviseerd.
Recent twee 'vuurwerk'-lampen gekocht. Helaas bleek eentje minder fel te zijn waardoor er nauwelijks sprake was van een vuurwerk-effect. Na contact opgenomen te hebben, vroeg Hollandlamp ons om foto's hiervan toe te sturen. Helaas sneuvelde tijdens het foto's maken (door ons eigen toedoen) de betreffende lamp. Na dit gemeld te hebben en enkel foto's van de gloeidraad gestuurd te hebben (zodat wel duidelijk was wat het probleem was), kregen we onverwachts toch een nieuwe lamp opgestuurd! Geweldige service!
Flemingstraat 28
1704SL Heerhugowaard