Gewoon Goed

Goed Artikel tegen redelijk prijs

Goede ervaring

Het geleverde product voldoet aan de verwachting, levering was wel iets later als verwacht maar toch nog op tijd.

Goede service en op tijd bezorgd.

Goede levering

Alles geleverd wat besteld was zonder gebreken of beschadigingen

vlotte levering maar heel verkeerde lamp

Warm licht led? daar begrijpen jullie nix van. De lamp lijkt wel een doden licht.

Alles ging goed

Ik heb besteld wat ik wilde kopen, ben op de hoogte gehouden en heb het goed ontvangen zoals afgesproken

Snelle accurate service , ook als er iets mis gaat.

Ging wat mis met de bestelling , mijn fout. Na overleg ( telefonisch )is dit snel en naar tevredenheid opgelost.

Goede service alleen jammer dat ze de prijs niet konden aanpassen omdat de lamp bij bol.com goedkoper was

Goed product

Snelle en goede bezorging

Werd nagebeld met advies. Erg netjes en ook nodig dus bedankt!

Werd nagebeld met advies. Erg netjes en ook nodig dus bedankt!

Snel accuraat attent

mijn eerste ervaring is niet meteen possitief

19-11-2019 ontvangen 2 stuks Van Lien pre-1/V/Led armaturen+ bestelling 140009474. 1 armatuur terug gezonden was niet in orde - door mij betaalde porto kosten € 6.95. met PostNL : 3DNNF311628333 VERZENDMETHODE onder garantie een nieuw armatuur ontvangen. Ik ben het niet eens als door uw bedrijf een niet functionerend product wordt geleverd ik de porto voor het terug zenden moet betalen !

Altijd weer

Heel vriendelijke en vakkundige ondersteuning. Hier ga ik in de toekomst ook mijn andere lampen kopen.

super

Perfecte service. Producten OK.

Snel en goed

Tevreden

snel en goed

Top levering

Precies gekregen wat ik besteld had en ook echt nodig had. Fijne service.

Netjes verpakt, dik in orde.

Gewoon erg goed......

Heel fijn bedrijf, altijd goed advies en altijd bereikbaar. Service en snelheid ook zeer goed.

Netjes afgehandeld

Prima geregeld!

Goed advies en snelle levering

Goed advies en snelle levering

Snelle levering, netjes verpakt.

Snel ontvangen. Product zoals omschrijving.

Goede en snelle levering

Uitstekend.

Accurate en snelle levering.

Snel en goed

Alle spullen op tijd verstuurd, goed materiaal, betrouwbaar

Flemingstraat 28

1704SL Heerhugowaard