Service perfect,dame aan tel.denkt met je mee!!! kom zeker terug.

Verkeerde bestelling geplaatst,werd terug gebeld ,andere bestelling geplaatst.1e betaling was toen al geschied. Credit nota binnen 2 dagen weer op de rekening,van 1e bestelling. Vandaar bovenste regel,dame denkt met je mee. Ik heb een zeer goede ervaring met deze firma gekregen.

Perfect advies gekregen, klantvriendelijk, prima bestelproces

Geweldige Service

wist niet welke tl led buizen ik moest hebben even met Hollandlamp Contact opgenomen er werd gevraag om een foto te maken van de armatuur en naar hun te sturen ik denk een kwatier later had ik al antwoord welke led buizen er in konden klasse ! Ik heb ze besteld en de volgende dag opgehaald !

gewoon zoals het hoort .een voorbeeld voor velen

goed geholpen ,aardige dame en zo snel... top nogmaals bedankt en tot snel

Super snelle en zeer goede service!

Super snel en goed gereageerd na een telefonisch gesprek ivm een deffect product.....gauw en snel een nieuw product toegezonden gekregen zonder enige discussie. Klasse service!

Perfect en snel

Tp

Allemaal top

In een woord: probleemloos.

de site bezoeken; keuze maken; bestellen en ontvangen ging van een leien dakje.

Goed.

Levering was super en goed op tijd.

Grote productkeuze en voortreffelijke voorlichting

Een winkel waar ik zeker van plan ben opnieuw te kopen.

duidelijke site en stipte levering

duidelijke site en stipte levering

Goede service.

Snelle afwikkeling bij retouneren.

Bijna perfect

Via de website een travo besteld. Ging zeer voorspoedig. 1 puntje van kritiek: waarom zit zo'n kleine transformator in zo'n grote doos verpakt? Nu kon deze niet door de brievenbus, wat wel zou kunnen als er een stevige enveloppe was gebruikt. Gevolg is dat het pakje opgehaald moet worden bij een ophaalpunt. Verder alles prima.

snel en correct geleverd

snelle levering en aangenaam en met kennis telf. contact

prima levering

prima levering

Deskundige voorlichting en vlotte levering: plezierige (web)winkel.

Ik kocht een paar led-spots teveel. Na een telefoontje en het invullen van het retourformulier werd het bedrag zonder verdere vragen meteen teruggestort. Volgende keer ga ik weer naar Hollandlamp!

Prima levering

Een zeer goed en deskundig advies

Levering en cotact zeer goed

Levering en contacten zeer goed

Super kwaliteit lampjes voor een goede prijs! Overzichtelijke website, en snelle verzending

Prima product

super kwalteit en levering

Het product was volledig in overeenstemming met de beschrijving en werd aangeboden aan een goede prijs. Kortom, kwaliteit en prijs is uitstekend. Aandachtspuntje: tussen de bestelling en de effectieve levering werd geen verder bericht ontvangen. Men weet dus bij voorbaat niet echt wanneer de bestelling geleverd zal worden.

prettig en overzichtelijk

Vond heel snel wat ik zocht, ook de levering werd heel snel uitgevoerd. Het item was zeer goed verpakt.

Perfecto servicio

Serio, rápido y eficiente servicio. Recomendable 100%

Prijs en service goed, contact via chat slecht

Bij oriëntatie van vervangen PL-lampen met LED kreeg ik prima en snel advies over email. Bestellen ging ook goed, maar toen werd er niet uitgeleverd. Contact via chat met helpdesk was slecht. Ik kreeg telkens verkeerde informatie en uiteindelijk moest men bekennen, dat men mij niet kon helpen. Ik moest op werkdagen overdag maar bellen, dan zou men mij verder kunnen helpen. Via de telefoon werd ik wel weer goed geholpen en kreeg ik uitleg, waarom de levering vertraagd was. Blijkbaar wordt de chat door andere mensen gedaan, die veel minder kennis hebben en ook geen toegang hebben tot alle informatie.

Hele goede service

Goed en snel geleverd. Mooie prijsstelling.

Flemingstraat 28

1704SL Heerhugowaard

Over Hollandlamp

Welkom bij Hollandlamp, dé specialist in hoogwaardige verlichting voor bedrijven. Wij leveren op maat gemaakte lichtoplossingen voor kantoren, industrie, retail, scholen, magazijnen, parkeergarages en meer. Met uitsluitend A-merken zoals Philips, Norton, Prolumia, Sylvania, Megaman en Opple, garanderen we kwaliteit en efficiëntie. Ontdek ons volledige assortiment op: