Nogmaals, prima advies, goede service en goede levering.
Gebeld goed advies en prima, snelle levering
snel geleverd, product in orde.
Prima ,zeer te Vreden
alle vragen worden snel beantwoord eerlijk snelle verzending kortom een vriendelijk bedrijf die ook ben je een leek ze nemen alle tijd voor om het artikel te vinden
kan hier alle hulp krijgen die je wilt prima en correct alles afgehandeld
had en product besteld, bleek niet nodig, de retour afhandeling was duidelijk en correct.
zie voorgaande uitspraak
snell levering
Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
Ze hebben een erg groot assortiment.
Pluspunten
Chatten, email communicatie top!
VerbeterpuntenAfmeting product niet helemaal correct.
Pluspunten
Tevreden hoor
Pluspunten
Afspraak goed nagekomen. Vlotte levering en het ontvangen product van goed kwaliteit.
Verbeterpunten3
Pluspunten
Alles. Goede service en kwaliteit.
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Ik hoop dat, mocht er iets zijn de nazorg en garantie ook goed is.
VerbeterpuntenOok gratis leveren met KPN in België (vanaf een bepaald bedrag). Ik heb het nu bij mijn vader laten aankomen in Nederland.
Pluspunten
goed is goed
Flemingstraat 28
1704SL Heerhugowaard